Login Introducere anunt Pagina principala
Oras: Meditatie:
Anunturi aleatorii din baza de date
Oras Domeniu Nume / Contact Detalii
Bucuresti Engleza Zegrean Alexandra Am fost eleva la Colegiul National Bilingv "George Cosbuc" unde am putut beneficia de vorbitori nativi si de o pregatire peste medie. Am absolvit liceul primind un atestat de limba engleza ce imi permite sa predau claselor 1-8. In prezent studiez engleza, nivel avansat, la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Universitatea Bucuresti si pot oferi pregatire pentru examenele Cambridge, intrucat am materialele necesare. Pot medita atat copii incepand de la 5-6 ani, cat si elevi de liceu.
Bucuresti Sociologie Meditatii online Salutare! Suntem un grup de profesori cu experienta care ofera meditatii la domiciliul elevului, prin intermediul internetului. Asadar, daca dispui de conexiune la internet asteptam sa ne scrii pe adresa de e-mail: meditatii.online@yahoo.com, iar unul dintre profesorii nostri va lua legatura cu tine si iti va oferi mai multe detalii. Iti punem la dispozitie materiale noi si interactive de invatare, cu suport audio si video.
Bucuresti Engleza Profesoara Profesoara de limba engleza, absolventa a facultatii de limbi straine (engleza-italiana) si a doua programe de master (engleza-italiana-franceza) in cadrul Universitatii din Bucuresti ofer meditatii la engleza. Am experienta cu toate categoriile de persoane care sunt interesate de studiul limbilor straine (primar, gimnazial, liceal, adulti). Rezultate: IELTS, CAMBRIDGE, etc. Metode eficiente si abordarea celor 4 aptitudini: Auditie, Citire, Conversatie, Scriere. Ofer si rog seriozitate!
Bucuresti Romana Alexandra Profesoara titlulara, absolventa a Universitatii Bucuresti si a unui masterat de didactici cu nota 10, ofer meditatii pentru examenul de evaluare nationala, bacalaureat sau admitere la facultate. Pret 70lei2ore, zona Margeanului- Sebastian.
Bucuresti Maghiara Clubul Muzical Ofer ore de chitara pentru cei interesati. Va garantez ca dupa doar 4 sedinte, nivelul dvs. va creste exponential. Apelati chiar azi la cel mai bun curs de chitara pentru incepatori! Atentie: Numar locuri limitat.
Slatina Geografie PIRVULESCU SORIN Profesor de geografie, peste 10 ani vechime in invatamant, gradul didactic I, asigur pregatire pentru bacalaureat atat absolventilor din acest an, cat si seriilor anterioare, utilizand metode rapide de invatare.
Bucuresti Engleza Oana Fincu Ofer meditatii limba engleza, nivel incepator, mediu si avansat. Ideal pentru prescolari, manuale si materiale didactice vesele si interactive. Ideal pentru traduceri si retroversiuni, curs practic si traduceri literare. Lectiile private pentru companii includ engleza profesionala pentru mediul afacerilor si comertului: socializare, intalniri, negocieri, prezentari, convorbiri telefonice, corespondenta comerciala si altele. Includ de asemenea si notiuni avansate de gramatica.
Petrosani Maghiara Iliescu Anton Francisc Predau meditatii de limba maghiara (ungara) pentru elevii care se afla in clasele 5-10, predare prin metode educative si distractive pentru a ridica entuziasmul fata de limba Maghiara. Ajut la pregatirea pentru Teze sau Examene.
Bucuresti Romana Dragutan Alexandra Absolventa a Facultatii de Litere din cadrul Universitatii din Bucuresti, specializarea Limba si Literatura romana - Limba si literatura Engleza, cursanta a Modulului Psihopedagogic ofer meditatii la Limba romana si la Limba engleza pe baza programei scolare (gimnaziu, teze nationale, admitere liceu)
Bucuresti Engleza ilinca ionescu Trainer limba engleza cu experienta si studii in SUA ofer lectii pentru copii si adulti. Lectiile se pot concentra pe pregatirea temelor pentru scoala, conversatie, pregatire interviu, pregatire examene TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE, SAT, GMAT,.. cat si pentru pregatire admitere facultati SUA.
Targu Mures Franceza Topolicianu / Valentina Licentiata in Limbi Moderne Aplicate (Limba engleza si limba franceza) si detinatoare a certificatului de absolvire a modulului psihopedagogic, ofer meditatii la limba engleza si limba franceza pentru elevi de clasele 5-8. Asigur cele mai bune materiale, precum si cea mai eficienta metoda de invatare pentru fiecare in functie de tipul propriu de invatare si personalitate. Nr. telefon: 0747955758
Iasi Engleza Crivat Ana-Maria Studenta ofer meditatii la domiciliu elevilor din ciclul primar si gimnazial. Precizez ca in ciuda varstei, am cunostiinte largi asupra limbii engleze si sunt capabila de a interactiona cu cei mici in scopul studierii bazelor unei limbi straine.
Cluj Napoca Engleza Catalin Pedagog (master), traducator autorizat cu experienta in diverse limbi (En, Fr, Ger, Sp) si licentiat actorie de teatru, meditez ENGLEZA si lucrez cu grupuri de actorie si dezvoltare personala. Am predat engleza sau actorie in diverse medii, de la copii, liceu-facultate, adulti, bussiness si cetateni straini. Am bune calificari tehnice, bussiness si umaniste. Pun accentul pe continut, pe capacitatea de a structura si prezenta informatii, pe vocabular, gramatica comparata, conversatie, etc.
Bucuresti Franceza Danaila Irina Ofer meditatii limba franceza pentru orice necesitate: educationala, profesionala, personala. Propun instruire limbaj (familiar, profesional, literar, etc.), pronuntie, scriere. Studenta in an terminal la Litere si Limbi straine - Engleza/Franceza; am locuit in Franta si lucrez de 4 ani intr-o companie franceza, vorbind franceza la nivel nativ 8h/zi, in fiecare zi.
Bucuresti Clasele 1-4 Sîrbu Alexandru Fac meditatii de sport sau limba engleza pentru cei mici.Pentru detalii ma puteti contacta la telefon sau adresa de mail . sirbu_alexandru31@yahoo.com