Login Introducere anunt Pagina principala
Oras: Meditatie:
Anunturi aleatorii din baza de date
Oras Domeniu Nume / Contact Detalii
Bucuresti Biologie / Anatomie Soldeanu Elena Studenta bursiera la UMF "Carol Davila" ofer meditatii la anatomie pentru admiterea la facultate. Ma pot deplasa la domiciliul elevului dar pot si oferi meditatii la domiciliul propriu (dupa preferinta elevului). Pun la dispozitia elevului atlase, carti de grile precum si alte materiale necesare intelegerii depline. Mentionez ca am fost bursiera in anii de facultate si ca am intrat in primii 30.
Iasi Alte limbi straine A. C. Execut traduceri in si din ENGLEZA/ FRANCEZA - lucrari de orice dimensiuni si in orice domeniu in timp foarte scurt, fara taxa de urgenta, tehnoredactez lucrarea la cerere, adaug poze etc. Lucrez si online daca sunteti din alt oras. Respect intotdeauna termenul si garantez calitatea. Pret: 8 lei/pag (standard 400 cuvinte - A4 Word). Tel 0742954419 sau addacond@yahoo.com
Bucuresti Franceza Enciu Alexandra Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti (franceza-engleza) si a unui masterat pe limba franceza in cadrul aceleasi facultati, ofer meditatii la limbile franceza si engleza pentru prescolari si pentru elevi din clasele I-VIII. Pret sedinta: 30 lei (sedinta de 1 ora si jumatate pentru prescolari) si 40 lei (sedinta de 2 ore pentru scolari). Zona Dristor.
Bucuresti Clasele 1-4 Invatatoare Sunt invatatoare cu gradul didactic I, cu 13 ani de experienta in invatamant. Lucrez cu elevii din clasele primare pentru efectuarea temelor sau suplimentar, pentru recuperare, aprofundare ori dezvoltare de cunostinte. Multumesc!
Bucuresti Romana Alexe Daniela Profesoara Gimnaziu - experienta 14 ani in invatamant si in meditare- meditez cu placere Limba si Literatura Romana, la domiciliul elevului, in Bucuresti. Atmosfera destinsa, invatare cu placere.Vin cu materialele personale - carti, manuale, culegeri de teste si grile pentru examene si testari nationale, recuperari materii, teste scolare.50 RON/ 2 h
Bucuresti Romana Felicia Cristina Profesoara titulara, cu experienta, ofer meditatii elevilor de gimnaziu si de liceu (gramatica, literatura, Evaluare Nationala, Bacalaureat, alte examene). Utilizez metode inovatoare ce garanteaza rezultate pe termen lung.
Bucuresti Matematica Mouhamed Amina Sunt studenta anul III la Facultatea de Inginerie Aerospatiala, ofer meditatii(ajutor la teme, recuperarea materiei, ore pe timp de vacanta) elevilor I-IV timp de 2h/35 ron la toate materiile. Pentru elevii V-VIII 2h/45 ron si 3 h/55 ron. Am experienta si rabdare cu copiii, materiale didactice si sunt flexibila. Nr de telefon:0749329954
Bucuresti Matematica Ana-Maria Neagu Absolveta a Facultatii Politehnica - Bucuresti si a Faculatii de Psihopedagogie - Bucuresti, ofer meditatii la matematica pentru clasele I-IV . Pret 30 lei/sedinta. Telefon: 0752613706
Constanta Engleza Andronache Irina Ofer meditatii la engleza (avansat) pt. gradinita si clasele I-VI,pt. a aprofunda materia si a reusi impreuna sa depasim diferitele obstacole aparute in procesul de invatare.Vom incerca impreuna sa ne imprietenim cu aceasta materie nazdravana,imbinand utilul cu placutul.Lucrand interactiv,cu profesionalism,respect ai seriozitate,intr-un mediu imbietor si creand o atmosfera lipsita de tensiune,copiii nu vor simti nicio clipa ca depun un efort aditional.Informatii suplimentare la: 0741120665.
Bucuresti Matematica eugen seman matematicÄ, informaticÄ cl. VII-XII individual,la domiciliul elevului. cer Åi ofer maximÄ seriozitate. suport software Åi lucru practic. utilizare calculator Åi pentru mathe. sistematizÄri, probleme tip, suport de pregÄtire pe calculator.
Bucuresti Diverse Marin R Intelectual, profesor arte vizuale, artist plastic, bun orator, cu experienta, insotesc copii, tineri sau adulti la muzee, port discutii despre arta, analiza de imagini artistice, dezvolt simtul estetic si bagajul cultural. Succes garantat. Pret variabil / ora. Mobil: +40 734 053 639; seara, dupa ora 20:00.
Bucuresti Romana Cristina Patulea Profesor de limba si literatura romana la scoala gimnaziala, absolventa a Facultatii de Litere din cadrul Universitatii din Bucuresti (specializarea Romana - Engleza) ofer meditatii pentru Evaluarea Nationala, dar si pentru olimpiadele si concursurile scolare. Consultatiile se vor desfasura la domiciliul elevului.
Brasov Romana Madalina Masteranda a Facultatii de Litere din Brasov, ofer meditatii la Limba si literatura romana, clasele V-XII. Materialele didactice pe care le utilizez sunt actualizate si in conformitatea cu programele pentru Evaluarea nationala si pentru examenul de Bacalaureat. Pretul unei sedinte de 2 ore este de 30 de lei, sedintele se desfasoara cu o singura persoana.
Sibiu Matematica Maria P PROFESOARA, 25 ani de experienta, meditez matematica elevi pana la clasa a VIII-a, la domiciliul meu sau al elevului, in Sibiu sau imprejurimi. Tel. 0736650515
Ploiesti Fizica Mihaela Tudor Profesoara cu experienta meditez individual fizica si chimie, cls. 6-12, pentru bacalaureat, admitere, orice nivel de pregatire.tel 0761267789 0745563332 0736566229