Login Introducere anunt Pagina principala
Oras: Meditatie:
Anunturi aleatorii din baza de date
Oras Domeniu Nume / Contact Detalii
Bucuresti Matematica laura stanciu Te-ai saturat sa ai dureri de cap incercand sa rezolvi probleme la matematica? Tot ce nu intelegi, explicam, astfel incat sa nu ramana nimic neclar. Uita de frica fata de matematica sau profesorul de matematica si hai sa vedem ce e mai greu de rezolvat! Matematica este frumoasa! Ajuta-ti copilul sa isi dea seama de asta! Pentru ca merita, pentru ca poate! ABSOLVENTA A FACULTATII DE MATEMATICA UNIVERSITATEA BUCURESTI OFER MEDITATII PENTRU CLASELE I-VIII la domiciliu cat si ONLINE. TEL: 0769415472
Bucuresti Romana Anca Mocanu Ofer meditatii la limba romana pentru elevi clasele I-XII (indeosebi pregatiri pentru capacitate si bacalaureat). Experienta 6 ani in lucrul cu copiii la scoala si in particular. Sedinta 2 ore. Pregatirea are loc de obicei la domiciliul elevului tocmai pentru a tine parintii la curent cu evolutia elevului, dupa fiecare sedinta in parte.
Bucuresti Romana Cristina B Ofer meditatii la domiciliu in zona Dristir sau la sediul studentului la un pret accesibil in vederea promovarii examenului de capacitate sau bacalaureat. Pentru detalii va rog sa ma contactati!
Bucuresti Franceza Dima Cristina Profesoara cu experienta de 20 ani de predarea limbii franceze, am 41 ani, predau limba engleza la orice nivel in ZONA DOROBANTI! Predau numai la domiciliul meu in ZONA DOROBANTI! Predau numai persoanelor adulte cu varsta de minim 18 ani! Am material propriu!Se va tine cursul in functie de cererile cursantului cu material ajutator! Rezultate optime si rapude intr-o perioada scurta! Rezultate garantate! Telefon: 0744331675. Email: profesoara30@yahoo.com. Rog seriozitate! Cristina Dima
Oradea Engleza Diana Silaghi Ofer meditatii limba engleza (incepand de la orice nivel) la domiciliu, pret 20RON/ora.
Bucuresti Engleza Visan / Cristina Trainer cu experienta-engleza - Absolventa limbi straine + Master si experienta predare in universitate SUA, pot prezenta documente si recomandari la cerere. Ofer meditatii, numai INDIVIDUAL, engleza; materiale&metode moderne, interactive, personalizate. Pregatire TOEFL, EXAMENE CAMBRIDGE, GMAT, GRE, liceu, conversatie, ENGLEZA PT. AFACERI. Zone: Mihai Bravu, Iancului, Vatra Luminoasa, Obor, Stefan cel Mare, domiciliul meu. Tel. 0720160094
Bucuresti Matematica Andreea Masteranda la Facultatea de Matematica din cadrul Universitatii din Bucuresti, ofer MEDITATII la MATEMATICA elevilor din clasele I-XII la domiciliul acestora. Ma bazez pe experienta, incredere, calmitate, rabdare.
Bucuresti Engleza Andreea Barbu Sunt studenta la Academia De Studii Economice sectia Administrarea Afacerilor cu predare in limbi straine si cunosc la nivel avansat lb engleza. De asemenea interactionez foarte bine cu copiii. Limba engleza, o studiez inca de la 3 ani, am absolvit liceul la profilul engleza intensiv. Meditez elevi si studenti la domiciliul meu din zona Crangasi-Giulesti. Ofer materiale de studiu moderne si eficiente.
Iasi Engleza Larisa Roxana Profesoara de limba si literatura romana si literatura engleza ofer meditatii la Limba Engleza pentru elevi (gramatica, literatura, consolidare, aprofundare, pregatire teme, examene, testare nationala, concursuri).Sedinta se poate desfasura la domiciliul elevului. Rog si ofer seriozitate.
Timisoara Germana Varga Mariana Ramona Ofer meditatii persoanelor dornice sa invete limba germana, sa aprofundeze limba germana, celor care au nevoie de germana la locul de munca, elevilor /studentilor. Accept si colaborari cu gradinite, centre de limbi straine, pretul difera in functie de nivel, nr de cursanti, zona.
Bucuresti Romana pentru straini ana maria visu Master al Universitatii Bucuresti Facultatea de Limbi si Literaturi Straine ofer meditatii Lb Romana pentru straini la domiciliul elevului sau al meditatorului. Mentionez ca stapanesc la nivel avansat lb engleza la nivel mediu lb spaniola si franceza si la nivel incepator lb italiana portugheza si coreeana si pot colabora co o varietate larga de straini. ana_maria_visu@yahoo.com
Bucuresti Biologie / Anatomie Barbure Alina Buna! Ofer meditatii Biologie Bac 2017
Bucuresti Franceza Felicia Profesor cu experienta, meditez limba franceza orice nivel: scolar, gimnazial, superior, si orice domeniu: economic, juridic, feroviar, turism-hoteluri, IT, relatii internationale, etc. Franceza pentru medici si asistente.Franceza in afaceri.
Bucuresti Clasele 1-4 Predescu/eugen Caut profesoara de engleza pt fetita mea de 9 ani.Meditatiile se vor tine la noi acasa ,sambata de la 10 30 la 11 30.Astept oferte.
Bucuresti Matematica Claudiu D Doctorand Politehnica, meditez elevi clasele VI-XII, cu precadere X-XII pentru aprofundare, Bacalaureat, teze, examene, corijente cu rezultate foarte bune. Rabdator, atent la detalii, am program flexibil atat in timpul saptamanii cat si in week-end. La domiciliul meu sau al elevului.