Login Introducere anunt Pagina principala
Oras: Meditatie:
Anunturi aleatorii din baza de date
Oras Domeniu Nume / Contact Detalii
Bucuresti Germana Roberta Cu peste 12 ani de experienta in meditatii la limba germana (limba materna, crescuta in Germania, absolventa a Liceului Goethe Bucuresi si a Facultatii de Limbi Straine Bucuresti, diploma DAAD, Spachdiplom si Burse de la Koerber Stiftung) ofer cursuri pentru copii si adulti. Va rog sa ma contactati la dumitrescu.roberta@gmail.com
Ramnicu Valcea Engleza Profesor meditator Licentiata in Filologie, in cadrul Universitatii de Litere, Romana- Engleza, cu experienta in meditatii si in invatamant la clasele primare si gimnaziale, ofer meditatii la Limba Engleza pentru elevii de clasele I- VIII (gramatica, literatura, consolidare, aprofundare, pregatire teme, examene, concursuri). Asigur materiale didactice moderne, variate si interactive, fise de lucru, materiale auxiliare pentru rapida si constienta acumulare de notiuni si deprinderi. Sedinta are 2 ore.
Bucuresti Romana Obretin Daniela Studenta la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii Bucuresti ofer meditatii la limba romana inclusiv pregatire bacalaureat
Constanta Romana Paula Absolventa a facultatii de Litere, ofer meditatii la Limba si Literatura Romana pentru elevi clasele V-XII.
Bucuresti Franceza Iulia Bujor Profesoară de franceză, recent întoarsă din Canada,(Quebec), cu o experienţă bogată în îvăţământul preuniversitar. Sunt absolventă a Universităţii Bucureşti (1987), Master ASE (2007), Colegiul de Tehnica de Educaţie în limba franceză, Ottawa (2013). Ofer lecţii intensive de limba franceză, la orice nivel, pregătire rapidă pentru asistenţi / medici, imigrare şi cursuri online.
Bucuresti Engleza Irina Enache Profesor,detin atestat Oxford,acord lectii particulare la limba engleza.
Calan Engleza Nikaclei
Bucuresti Engleza Liana Absolventa Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, sectia engleza-franceza din cadrul Universitatii Bucuresti (detin atestat lb engleza anul 2009 si autorizatie traducator 2012) ofer meditatii la limba engleza clasele I-XII (si prescolari) pentru cei care doresc sa invete engleza sau sa isi imbunatateasca cunostintele deja existente de limba engleza.Cursurile vor fi interactive si adaptate fiecarei persoane.
Bucuresti Matematica Profesoara Profesoara, ofer meditatii matematica-prima sedinta este GRATUITA- Testare nationala, teze, examene, corigente, recuperarea materiei orice nivel.GARANTEZ REZULTATE SI SERIOZITATE! (chiar de la corigenta la note peste 8).Lucrez individual cu fiecare elev.Metoda proprie. Experienta de peste 10 ani cu elevi. tel: 0725760546 Pret:50 ron/2h sector 6 (domiciliul meu / al elevului:Militari,Drumul Taberei,Crangasi,Ghencea)
Bucuresti Germana Anne Mari Absolventa a Colegiului German Goethe Bucuresti, Absolventa Adm Afacerilor- Sectia Germana, Detinatoare a Certificatului de Competenta Lingvistica DSD II- Lb Germana- Nivel C1-, meditez copii cu varte cuprinse intre 7-14 ani la Lb Germana. (conversatie, vocabular, citire, scriere, intelegere etc.) Cer si ofer seriozitate.
Bucuresti Istorie Student Ofer meditatii la istorie pt elevii claselor 5-8. Va astept sa ma contactati.
Cluj Napoca Istorie Grigoriu Diana Ioana Sunt studentă în anul 2 la Facultatea de Studii Europene, secția Administrație Europeană, și sunt pasionată de istorie, relații internaționale și limbi străine. Deși în cadrul orelor de curs am dobândite și alte cunoștințe, precum noțiuni de bază în contabilitate, limba germană la nivel A2, mă axez la meditații pe istorie și limbă engleză pentru nivelurile de educație de generală până la liceu.
Bucuresti Muzica (pian, canto, etc.) Sarida Kids Club Sarida Club, ofera cursuri de pian pentru copii cu varsta incepand cu 4 ani. Pretul este de 55 lei pentru o ora. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la telefon 0726528844, sau 0760132301, sau la e-mail saridaclub@yahoo.com Adresa sediului este in Bucuresti, Sector 4, Strada Crisul Alb Nr.9
Bucuresti Romana Lescaie Andreea Meditatii pentru evaluarea nationala. Ofer garantia obtinerii unei note de peste 8. detalii la telefon sau pe adresa de mail
Bucuresti Matematica Octavian Tanar absolvent al UTCB (Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti), ofer meditatii la disciplina matematica pentru elevii claselor I-XII.Am experienta ca meditator de peste 5 ani, elevii inregistrand progrese si rezultate remarcabile.O sedinta consta in doua ore de explicatii, aprofundare si exersare a notiunilor si a cunostintelor dobandite la orele de clasa.Contact: 0728 44 64 22(Octavian)