Login Introducere anunt Pagina principala
Oras: Meditatie:
Anunturi aleatorii din baza de date
Oras Domeniu Nume / Contact Detalii
Bucuresti Clasele 1-4 Obretin Daniela Studenta la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii Bucuresti ofer meditatii (romana, engleza, matematica)
Bucuresti Matematica Irina Studenta in ultimul an, la masterul din cadrul Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica economica, din cadrul ASE-ului, olimpica la matematica si informatica, ofer meditatii la aceste doua materii, elevilor claselor I-XII, in vederea pregatirii pentru olimpiade, concursuri scolare, pregatire suplimentare sau recuperarea materiei. Ma pot deplasa si la domiciliul elevului.
Bucuresti Franceza Meditatii limbi straine Meditatii de limba franceza folosind metode moderne de invatare in zonele Drumul Taberei si Berceni. Prima sedinta demonstrativa este gratuita.
Bucuresti Engleza Ban Simona Ofer meditatii limba engleza pentru orice nivel, indiferent de arie(general english, business, law). Mentionez ca sunt certificata in acest sens ( diploma de Cambridge Advanced si Business English Certificate). In plus, pot sa ofer pregatire pentru examene Cambridge si Ielts, indiferent de nivel. Mai multe detalii pe adresa de mail simona.alexandra.ban@gmail.com
Bucuresti Diverse Prof. Admitere Absolvent UNATC, departamentul de Arta a Actorului, promotia 2007, clasa profesor univ. dr. Ion Cojar, in prezent angajat UNATC, meditez tineri pentru admiterea la facultate. 50 lei/sedinta de 2 ore tel: 0723.043.009
Bucuresti Matematica Cristina Urzica Absolventa a Colegiului National "Elena Cuza" , profil pedagogic , si a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei , Universitatea din Bucuresti , in prezent profesor pentru invatamantul prescolar , ofer meditatii la matematica pentru clasele I-VIII , in vederea imbunatatirii situatiei scolare si a consolidarii cunostintelor pentru promovarea cu succes a testelor nationale.Sedintele se pot desfasura la domiciliul elevului .Telefon : 0766452279
Bucuresti Matematica Toma Andreea Masteranda a Facultatii de Cibernetica si Economie Cantitativa din cadrul Academiei de Studii Economice, ofer meditatii la matematica elevilor care intampina dificultati sau care doresc sa aprofundeze cunostintele dobandite. Sedinta (2 ore) se va desfasura la domiciliul elevului, pretul variaza in functie de nivelul clasei V-XII si distanta. Mentionez ca am terminat modulul pedagogic si ca am dreptul de a preda la gimnaziu si la liceu.
Bucuresti Clasele 1-4 Invatatoare Sunt invatatoare cu gradul didactic I, cu 13 ani de experienta in invatamant. Lucrez cu elevii din clasele primare pentru efectuarea temelor sau suplimentar, pentru recuperare, aprofundare ori dezvoltare de cunostinte. Multumesc!
Bucuresti Pictura - Desen Carare Roxana Ofer pregatire desen/arta plastica pentru pre-scolari, scolari, admitere liceu de arte plastice sau pasioniati ai domeniului. Meditatiile sunt individuale, 30 de lei / 2 ore la domiciliul meu sau 40 de lei / 2 ore la domiciliul elevului in sectorul 1.
Bucuresti Romana serban Doctor in Filologie, absolventa de Litere si Limbi Straine, meditez la domiciliul elevului limba si literatura romana, clasele II-XI.pret:50 lei/o ora jumatate; 0747.490.283
Bucuresti Matematica Mihai Groza Student la facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica economica, in cadrul ASE, olimpic la matematica, ofer meditatii la matematica pentru clasele I-XII (Evaluare Nationala, BAC, corijente sau recuperarea materiei) la domiciliul meu sau al elevului. Am experienta si rabdare cu elevi de toate varstele si toate nivelele de pregatire.
Cluj Napoca Germana Student masterand Studenta la Masterat ofer meditatii de limba si literatura germana pentru elevi incepand cu nivelul A1 pana la C1. Detin certificat de limba Deutsches Sprachdiplom, nivel C1. Pretul include deplasarea la domiciliul elevului. Program flexibil si in timpul saptamanii. Pentru alte informatii va stau cu drag la dispozitie: 0743037691
Bucuresti Engleza Expert in promovare online Dai meditatii la engleza si te-ai saturat sa tot alergi dupa clienti? Afla care sunt cele 3 greseli capitale pe care majoritatea meditatorilor de limbi straine le fac atunci cand se promoveaza online si ce poti face tu ca sa le eviti astfel incat, de data asta, clientii sa te asalteze pe tine! Intra chiar acum pe http://www.totuldesprerelatii.ro ca sa afli!
Bucuresti Romana Cristina Profesoara cu experienta si rezultate bune in lucrul cu elevii meditez,la domiciliul elevilor, lb. romana pt. imbunatatirea rezultatelor scolare la cls. 5-12, evaluare nationala, bacalaureat,admitere facultate.
Bucuresti Engleza Dogaru Anca Absolventa a Facultatii de Litere si a Programului de Masterat Didactici ale Disciplinelor Filologice, cu o experienta de 5 ani de lucru cu elevii, ofer meditatii la Limba Engleza. Suport de lucru asigurat. Rog seriozitate!