Login Introducere anunt Pagina principala
Oras: Meditatie:
Anunturi aleatorii din baza de date
Oras Domeniu Nume / Contact Detalii
Bucuresti Franceza Super Meditatii Grup de profesori tineri, cu experienta, oferim meditatii la toate materiile. Garantam seriozitate si rezultate favorabile. Asiguram suport educational, fise de lucru si metode adaptabile fiecarui nivel de pregatire, intr-o locatie moderna si o ambianta relaxanta.
Bucuresti Engleza Frumuseanu Bianca Ofer meditatii la limba engleza si/sau spaniola pentru clasele I - V. Meditatiile se desfasoara la domiciliul meu, sau la domiciliul cursantului in cazul in care acesta locuieste in zona Piata Muncii, Alba Iulia, Unirii. Pret: 40 lei/1h/pers; 70 lei/2h/pers; 2 pers -35 lei/1h/pers; - 60 lei/2h/pers. Ofer si cer seriozitate.
Bucuresti Germana Ghermeni Diana Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, Universitatea Bucuresti, ofer meditatii la engleza si germana. Experienta acumulata in decursul a 7 ani de meditatii oferite unor persoane cu varste intre 4 si 55 de ani.
Bucuresti Muzica (pian, canto, etc.) Codrea Sorin Lectii de chitara pentru toate varstele la domiciliul dvs. Ofer lectii de chitara pentru toate varstele (copii si adulti) la domiciliul dvs. Tel: 0761137794 ; cdr_sorin@yahoo.com
Bucuresti Romana Elena Sorina Profesoara cu experienta, ofer meditatii la limba si literatura romana, pentru orice nivel de varsta. Informatii suplimentare dupa ora 19.30 la telefon 0731434818. Rog seriozitate.
Bucuresti Matematica Adriana Lungu Studenta la Universitatea Politehnica Bucuresti, in cadrul sectiei de Inginerie Energetica, ofer pregatire la matematica elevilor din clasele I-XII, inclusiv pentru examenele nationale (BACALAUREAT, TESTARE NATIONALA). Tin sa mentionez ca doresc ca pregatirea sa-l ajute pe elev sa-si insuseasca concepte atat de teoretic predate in scoala, dar atat de practice in viata reala. Nr tel: 0723 455 257.
Cluj Napoca Matematica Frentiu Alexandra Buna ziua. Ma numesc Frentiu Alexandra si sunt in clasa a 11-a la profil matematica-informatica. As dori sa meditatez copii din clasele 1-9. Nu am exprienta in predare, insa as putea explica foarte bine elevului, pentru ca si eu, pana la urma am trecut prin scoala. Doresc elevi simpli, dornici sa invete matematica si seriosi. Sunt rabdatoare si imi voi da silinta pentru ca elevul sa avanseze, dar cel mai important sa inteleaga si nu doar sa toceasca exercitiile.
Bucuresti Biologie / Anatomie Dan Raluca Profesoara de Biologie,experienta,ofer meditatii de calitate pentru bacalaureat 2014, admitere facultatea de medicina.Teste,subiecte si materiale xerox gratuite. Tel: 0768812010
Bucuresti Biologie / Anatomie Corina Tiganesteanu Sunt studenta la Medicina Generala la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila", Bucuresti si stiu cum trebuie sa se pregateasca un viitor student pentru admitere. Metoda mea de invatat este bazata pe scheme si desene pentru ca materia sa fie retinuta mai usor si mai mult timp, fata de invatatul textelor mecanic si fara intelegere. Meditatiile pot fi facute la domiciliul meu sau al elevului si dureaza in medie 2 ore jumatate-3. Nr de telefon: 0769 875 788
Bucuresti Clasele 1-4 Invatatoare, After school Cu o vasta experienta in pregatirea prescolarilor si elevilor din ciclul primar, ofer meditatii la limba romana si matematica, rezultate remarcabile. La cerere ofer ajutor la efectuarea temelor, de luni pana vineri, incepand cu ora 18.00 (locatie proprie - zona Dristor) - locuri limitate.Contact: smart.meditatii@gmail.com.
Bucuresti Engleza Andrei Dan Meditez la limbile ENGLEZA, ARABA, ROMANA la domiciliul meu sau al elevului, orice nivel, rezultate garantate.
Bucuresti Japoneza Tilea Ramona Sunt studenta a Universitatii Bucuresti, Facultatea de Stiinte Politice. Ofer meditatii la limba japoneza, nivel incepator si mediu. Detin atestat de limba japoneza, nivel mediu, obtinut in urma unor cursuri speciale sub indrumarea unui profesor universitar al Facultatii de Limbi Straine. Am experienta atat cu copii cat si cu adulti. Ofer suport de curs si adaptez predarea in functie de nivelul fiecaruia.
Bucuresti Informatica - I.T. Purdila Andrei Ofer meditatii la informatica pentru clasele IX-XII. Sunt student al Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Bucuresti.
Bucuresti Biologie / Anatomie Banu Cristina Studenta la Medicina Generala in cadrul UMF "Carol Davila", an 5, ofer meditatii in vederea sustinerii ex de admitere la Fac de Medicina Generala.
Bucuresti Germana Ekaterina Sunt studenta in Bucuresti, in 2012 am absolvit scoala germana in strainatate ( Allgemeine Hochschulreife / Abitur) si ofer meditatii de limba germana copiilor/adultilor 7-30 ani, la domiciliu (sector 5) dar ma pot si deplasa. Ma ocup si de traduceri neautorizate din / in limbile germana si rusa. Am un program flexibil. 0737 336 177