Login Introducere anunt Pagina principala
Oras: Meditatie:
Anunturi aleatorii din baza de date
Oras Domeniu Nume / Contact Detalii
Bucuresti Engleza Constantinescu Mihaela Meditator engleza, 8 ani de experienta, metoda interactiva bazata pe conversatie. Rezultate deosebite la examenele de tip Cambridge, clasele engleza intensiv, interviuri de angajare. Lucrez cu aceeasi placere atat cu adultii cat si cu copiii! Detin toate materialele didactice necesare (audio, fise, manuale, flipchart, carti) , tot ceea ce va trebuie este un caiet si... dorinta :) Va astept cu drag!
Bucuresti Engleza Evelina Catoi Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine (UB) + modul pedagogic, ofer meditatii la limba engleza pentru orice nivel. Metode de lucru interactive si distractive, adaptate nivelului de pregatire.
Timisoara Matematica Maria Absolventa a Facultatii de Matematica si al modulului pedagogic,momentan studenta la Masterul de Matematica ofer meditatii elevilor de clasele I-XII(experienta 4 ani in meditatii).Pret. 30ron/sedinta tel.0767571367.
Oradea Informatica - I.T. Trif Alexandru Dau meditatii la informatica. Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook si Acces) Pagini de internet (HTML, CSS, PHP, MYSQL) Utilizare WINDOWS. Navigare internet. Google adwords si analytics. Hardware/software.
Bucuresti Biologie / Anatomie Studenta an V medicina Sunt studenta anul V la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" si pregatesc pentru bacalaureat biologie XI-XII. Metoda de prederare este aleasa in functie de tipul de memorie al elevului, materialele didactice includ mulaje, atlase, simulatoare 3D, sedinta se concentreaza atat pe retinerea efectiva a informatiei cat si pe managementul acesteia in vederea rezolvarii grilelor.
Bucuresti Informatica - I.T. Doaga Mihai Meditatie informatica - elevi de gimnaziu si de liceu Sunt student in anul 2 la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, UPB. lectiile se pot tine atat la domiciliul elevului, cat si la domiciliul meu.
Bucuresti Sociologie Alexandra Iulia Ofer ore de pregatire la sociologie pentru pregatire BAC, admitere facultate. Metoda eficienta, foarte rapida si adaptata in functie de elev.Preturi avantajoase/reduceri pentru grupuri!0722311070
Bucuresti Economie Anca Madalina Ofer meditatii la matematica si economie, orice nivel, atat scoala generala, cat si liceu, oriunde in Bucuresti si Ilfov. Am experienta cu elevii, rabdare, dar mai ales atentie la detalii in cea ce priveste recuperarea materiei sau pregatirea examenelor. Program flexibil si succes garantat. Telefon: 0765881496
Targu Jiu Matematica gilcescu andreea meditatii matematica orice nivel, gimnazial sau liceal,pregatire eficienta pentru examenele de capacitate/bacalaureat, dar si pentru imbogatirea cunostiintelor individuale.
Bucuresti Chimie student Fosta olimpica internationala in chimie, dispun atat de un vast numar de titluri drept suport in intelegerea si aprofundarea notiunilor de chimie. Mai mult, tin sa precizez ca am mai fost implicata in pregatirea copiilor. Pentru informatii, lamuriri sau recomandari nu ezitati sa ma contactati!
Bucuresti After School mari ghiculescu Traducator autorizat MJ limba engleza cu experienta, ofer meditatii in orice domeniu, pentru copii, prescolari si scolari, pentru invatarea limbii engleze si pregatirea temelor pentru a doua zi. Asigur toate materialele didactice necesare.
Bucuresti Franceza Andronache Sandra Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine Bucuresti, traducator autorizat engleza-franceza, ofer meditatii la limba franceza pentru copii, elevi, studenti la domiciliul cursantului.
Bucuresti Spaniola CEO,Profesor, Preparator Cristina Tana32 Absolventa Universitatea din Santa Cruz, UTPSA, Bolivia (America Latina) si alte scoli de prestigiu, cu experienta cursanti copii si adulti predau Limba Romana, Limba Italiana, Limba Engleza, Limba Spaniola, si Limba Japoneza. Impecabilitatea si seriozitatea ne recomanda. Se primesc si inscrieri copiii de la un an. (conditie:*unul din parinti prezent la curs)Inscrieri zilnice la telefon : 0730 315 554, sau la noul sediu al scolii de lb. straine din Str. Ocna Mures, nr.4, Sector 1. Bucuresti.
Ramnicu Valcea Franceza Dalila Profesoara, meditez la limba franceza prescolari, elevi in clasele I-VIII, orice nivel(conversatie, gramatica, vocabular), realizarea temelor. Sedintele vor avea loc la domiciliul elevului sau al meu, dupa posibilitate.
Bucuresti After School CEO,Profesor, Preparator Cristina Tana32 Invatamant Educativ, predau / colaborez cu "After School"-private sau de stat, inscrieri copiii(individual 1 la 1) sau grupuri in sistem privat sau nu, la tel. 0730 315. 554 Disponibilitate si in weekend-uri. Cristian si Cristina.