Login Introducere anunt Pagina principala
Oras: Meditatie:
Anunturi aleatorii din baza de date
Oras Domeniu Nume / Contact Detalii
Ploiesti Psihologie Marcela Oprea Pregatire Psihologie liceu, examen de bacalaureat, admitere facultate.
Bucuresti Germana Profesoara Profesoara ofer meditatii la limba germana prescolarilor si scolarilor din clasele I-VI. Am o vasta experienta in lucrul cu elevii, am metoda buna, calm si rabdare. Zona Drumul Taberei.
Bucuresti Matematica Oana Stoleru Sunt studenta la Universitatea Politehnica din Bucuresti si ofer meditatii la matematica elevilor din clasele I-VIII intr-o maniera placuta si usor de inteles pentru fiecare.Sunt o persoana serioasa si la randul meu astept seriozitate din partea persoanei cu care lucrez.Mentionez ca desfasurarea sedintei se va desfasura la domiciliul elevului.Pretul pe sedinta este de 50 lei,sedinta fiind de 2 ore.
Bucuresti Matematica Aurora Elena Licentiata ASE, ofer meditatii de matematica pentru elevii de cls. V-VIII. Sedinta este de 2 ore, pret 30 RON.
Bucuresti Matematica Valentina Stanescu Studenta la Facultatea de Matematica si Informatica anul III, pregatesc elevi la Matematica si Informatica pentru Teste, Evaluari nationale si Bacalaureat. Am o experienta de 3 ani in pregatirea elevilor pentru admiterea la liceu si Bacalaureat. Am urmat modulul psihopedagogic in cadrul Universitatii din Bucuresti si mi-am desfasurat practica de specialitate la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu.
Constanta Matematica Itu Mihaela Meditator matematica pentru clasele V-XII, studenta la Facultatea de Mate-info si Finante si banci, anul 3, Universitatea Ovidius Constanta si absolventa a Modulului de psiho-pedagogie. - Pregatire pentru teze - Teste nationale - Bacalaureat - Admitere facultate Ofer prima sedinta gratuita. Rog seriozitate!
Bucuresti Chimie Voinea Irina-Gabriela Studenta la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Chimie, cu multa rabdare si spirit pedagogic, ofer meditatii la Chimie, la domiciliul elevului. Asigur o buna pregatire atat pentru parcurgerea materiei, examenul de bacalaureat, cat si pentru trecerea examenului de corigenta.Pret 35 Lei/2ore. Tel: 0720466889
Bucuresti Pictura - Desen AliceF Ofer meditatii la desen si pictura celor care doresc sa participe la concursuri de admitere din licee de arta sau celor care doresc sa se dezvolte pe plan creativ.Durata sedintei este de 4 ore,iar pretul este de 40 de lei.Sunt absolventa unui liceu de arta,detin un atestat in arte grafice,iar in prezent sunt studenta la facultatea de arte plastice din Bucuresti la sectia de fotografie si film.Ma puteti contacta la nr. de telefon : 0749103073.
Bucuresti Romana Radu George Limba si literatura romana gimnaziu , pregatire liceu Ofer meditatii la limba si literatura romana pentru elevii din clasele I-XII in vederea pregatirii pentru examenele nationale si alte concursuri scolare. Materialele de studiu si lucrul cu elevul sunt in concordanta cu programele de examen. Pregatirea se va realiza conform structurii subiectelor de examen si noutatilor aparute. Garantez seriozitate, experienta in domeniu si profesionalism.Zona Unirii sector3, Bucuresti.tel. 0761892285
Bucuresti Franceza Dhifallah Haythem Vorbitor nativ de Limba Franceza, ofer meditatii de Limba Franceza, dar si de Limba Araba. Cost sedinta: 40 lei/ 2 ore. Tel 0769116544.
Constanta Germana tuguran georgiana Absolventa a Facultatii de Litere, Universitatea Bucuresti, Romana-Germana ofer meditatii la limba germana pentru elevii incepatori, am experienta in special cu cei mici . Stilul de lucru este flexibil si variabil in functie de nevoile elevului.
Bucuresti Muzica (pian, canto, etc.) Neagu Alexandru Absolvent al Universitatii de Muzica din Bucuresti si al Scolii Polpulare de Arta sectia Percutie, 20 de ani de experienta ca baterist, ofer meditatii de tobe plus teoria muzicii, la domiciliul elevului, sau in sala mea de repetitii.Varsta elevilor: intre 8 si 50 de ani.Acest instrument se poate studia atat ca hobby cat si pt a ajunge la performante deosebite.Pt mai multe detalii va rog sunati-ma la nr. de tel. de pe sait.
Bucuresti Clasele 5-8 alina alina Profesoara de limba engleza/limba franceza cu experienta, absolventa de Masterat- sectia “Traductologie”, meditez elevi clasele I-XII (orice nivel), la domiciliul meu (sectorul 3) sau al elevului (sector 3 si imprejurimi). Tel: 0730.801.872.
Bucuresti Suedeza Centrul Educational Unirea Profesor cu experienta ofera meditaii limba suedeza pentru orice nivel, Piata Unirii. Metoda conceputa pentru a ajunge la un nivel avansat in timp foarte scurt. Ideal pentru Job si plecari in strainatate. Detalii complete pe centrumeditatii. ro
Bucuresti Engleza Hanganu Nicoleta Studenta in anul II la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Universitatea din Bucuresti, ofer meditatii la engleza elevilor din clasele 1-8. Ma deplasez la domiciliu.