Login Introducere anunt Pagina principala
Oras: Meditatie:
Anunturi aleatorii din baza de date
Oras Domeniu Nume / Contact Detalii
Cluj Napoca Pictura - Desen Pop Florina Silvia Ceramist ofer meditati la desen, pictura,crochiu, sculptura,ceramica .Meditez atat pentru examenele de admitere cat si pe cei care vor sa-si dezvolte aptitudinile din pura pasiune, indiferent de varsta. 2011-2014:Am absolvit Universitatea de Arta si Design, facultatea de Arte Decorative si Design, sectia: Ceramica-Sticla-Metal. 2007-2011Am absolvit Liceul de Arta, in cadrul sectie Ceramica Momentan sunt studenta masteranta la Universitatea de Arta si Design.
Bucuresti Romana Ionica Ochea Profesoara cu experienta de 7 ani la catedra, ofer meditatii la limba si literatura romana, clasele V-XII, la domiciliul meu, in zona Militari sau la domiciliul elevului. Munca cu elevii mi-a oferit posibilitatea sa-mi aplic cunostiintele teoretice, elevii mei obtinand rezultate deosebite la examene nationale. Sunt o persoana care se perfectioneaza continuu, am gradul didactic II si preinspectia la gradul didactic I. Numarul meu de telefon este 0745752945.
Bucuresti Matematica Anca Madalina Ofer meditatii la matematica si economie, orice nivel, atat scoala generala, cat si liceu, oriunde in Bucuresti si Ilfov. Am experienta cu elevii, rabdare, dar mai ales atentie la detalii in cea ce priveste recuperarea materiei sau pregatirea examenelor. Program flexibil si succes garantat. Telefon: 0765881496
Bucuresti Franceza adina Meditez orice nivel limba franceza in zona Tei-Obor. Am experienta, ofer si cer seriozitate.
Bucuresti Germana ramona popescu Studenta in cadrul Facultatii de Litere(Universitatea Bucuresti, Anul III), specializarea Limba si Literatura Germana/Limba si Literatura Franceza si cursanta a Modulului Psihopedagogic tot din cadrul Universitatii Bucuresti, ofer meditatii la Limba Germana.. Experienta 1 ani (meditatii cu copii de la 4 la 15 ani). Lucrez pe baza programei scolare! (cu materiale auxiliare: Hueber, Goethe Institut) 30lei sedinta de 2 ore.
Galati Muzica (pian, canto, etc.) Adelina Diaconu LECTII DE PIAN, CANTO SI TEORIA MUZICII, eficiente, atractive si pe intelesul tuturor. Lectiile se desfasoara la domiciliul profesorului sau al solicitantului. Mai multe informatii la numarul 0742884715.
Arad Matematica Stefan Vasilescu Meditez matematica nivel 6-12, M1, M2 , bac, la domiciliul elevului,sedinte de 2 ore,50 lei sedinta, maxim doi elevi la sedinta,peste 30 ani experienta. Tel 0726206874.
Bucuresti Informatica - I.T. Mihai Guliman Absolvent al Colegiului National de Informatica "Tudor Vianu", olimpic la nivel de municipiu, ofer meditatii la Informatica (programare|C++) pentru clasele V-XII la domiciliul elevului. Email: mihai.guliman@hotmail.com; Pret:40 lei/2ore.
Bucuresti Germana Costea Diana Studenta in anul III la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii din Bucuresti, specializarea Engleza - Germana, ofer meditatii la limba germana, nivel incepator.
Bucuresti Fizica Claudiu Badea Meditatii la fizica, la domiciliul elevului. Profesor, 27 de ani. Tel. 0723622530 - Claudiu Badea.
Bucuresti Romana Cioara Cristiana Studenta anul 3, Facultatea de Litere, romana-engleza, Universitatea Bucuresti, ofer meditatii limba romana pentru clasele I-XII cat si pentru pregatirea examenelor de capacitate si bacalaureat.
Bucuresti Matematica bogdan Student la Facultatea de Matematica si Informatica,Universitatea Bucuresti,ofer meditatii la matematica pentru elevii claselor I-IV, V-VIII, IX-XII in vederea intelegerii si aprofundarii materiei,pregatirii pentru BAC(inclusiv sesiunea din toamna) si pentru testarea nationala.Valabil si pe timpul verii.Tel. 0727.765.306.
Bucuresti Muzica (pian, canto, etc.) Andrei Balaceanu Masterand absolvent al Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, profesor de muzica, meditez la chitara, pian si canto muzica usoara, in zona Iancului-Ferdinand-Obor. Utilizand o metoda de predare eficientizata in timp, indiferent de varsta poti invata rapid unul din instrumente sau poti invata sa canti cu vocea cum nu credeai ca vei putea! 0733/209296 canto.chitara.pian@gmail.com.
Bucuresti Matematica Claudia Profesoara titulara de matematica, grad didactic I, 16 ani vechime la gimnaziu si liceu, trei masterate, ofer meditatii pentru clasele 5-12, evaluare nationala, bacalaureat, admitere facultate( inclusiv ASE), examene studenti, titularizare. Pret 80-100 ron/sedinta. Zona Militari.
Bucuresti Biologie / Anatomie Constantinescu Andreea Ofer meditatii la biologie pentru admitere la Facultatea de Medicina Generala (in special pentru cei care s-au hotarat tarziu sa dea admitere si au nevoie de pregatire rapida pana la vara, dar si pentru cei care au mult mai mult timp la dispozitie)