Login Introducere anunt Pagina principala
Oras: Meditatie:
Anunturi aleatorii din baza de date
Oras Domeniu Nume / Contact Detalii
Bucuresti Franceza Paraschiv Ruxandra Meditatii dedicate celor care doresc sa practice stomatologia in Franta sau in alta tara francofona.Ofer material didactic si informational.
Focsani Engleza ekunzellaqu [b][url=http://www.watchwinder.biz/]swiss replica watches aaa+[/url][/b] [b][url=http://www.watchwinder.biz/]swiss replica watches[/url][/b] <ul><li><strong><a href="http://www.watchwinder.biz/">swiss Mechanical movement replica watches</a></strong> </li><li><strong><a href="http://www.watchwinder.biz/">watches</a></strong> </li><li><strong><a href="http://www.watchwinder.biz/">swiss Mechanical movement replica watches</a></strong> </li></ul><br> <title>Replica Watches Yachtmaster 18k & Ss</
Cluj Napoca Engleza Harpa Andrei Ma numesc Andrei Harpa , student al Facultatii de Studii Europene specializare Studii Americane in limba engleza. Ofer ore de enleza celor interesati sa invete aceasta limba internationala sau sa isi dezvolte abtitudiniile orale sau scrise. Nivel : invatamant primar / gimnaziu
Cluj Napoca Romana pentru straini anca Profesor cu experienta in domeniu, ofer meditatii studentilor straini la limba romana ca limba straina. Detin diverse materiale didactice moderne, adecvate fiecarui nivel de studiu. Limba de predare este limba engleza.
Bucuresti After School Clubul Muzical Ofer ore de chitara pentru cei interesati. Va garantez ca dupa doar 4 sedinte, nivelul dvs. va creste exponential. Apelati chiar azi la cel mai bun curs de chitara pentru incepatori! Atentie: Numar locuri limitat.
Bucuresti Engleza Studenta Ofer meditatii la limba engleza elevilor de clasele I-IV, insa numai vineri sau sambata.
Bucuresti Spaniola Jedei de la Guardia Profesor nativ de limba spaniola. Ofer prima sedinta gratuita pentru a ne cunoaste si a stabilii un nivel de predare. Se iau in calcul toate aspectele limbii: conversatie, vocabular, gramatica si pronuntie. Ofer meditatii tuturor nivelelor cu mentiunea ca pentru incepatori predarea se va face in engleza. Tlf: 0724378759.
Bucuresti Engleza Claudia V Ofer meditatii la limba engleza, inclusiv pregatire pentru examenele Cambridge, IELTS, TOEFL, admiterea in Liceul Cosbuc sau la Universitate. Dupa o evaluare initiala, se va face un plan personalizat de invatare. Sedintele au loc la domiciliul clientului, dureaza 2 ore si se asigura materialele de curs.Mentionez ca detin Cambridge Proficiency si am efectuat numeroase cursuri de specializare atat in cadrul British Council, cat si in Anglia. Contact: 0726535005, info.meditatii@yahoo.ro
Constanta Romana Anamaria Daniela Sunt studenta, anul intai si meditez copii de la clasele primare si gimnaziale la romana si matematica. Rezultate vizibile.
Brasov Clasele 5-8 mikaela Profesoara meditez capacitate copii clasele 1-8 la limba si literatura romana,istorie,franceza,englez,italiana,spaniola.Profesionalismul,experienta si rabdarea sunt cuvintele ce ma caracterizeaza.tel 0756615300,0730477130
Bucuresti After School Meditatii limbi straine Asist la efectuarea temelor pentru scoala elevi clasele I-IV si V-VIII in zonele Drumul Taberei si Berceni.
Bucuresti Franceza mihulecea cristina Profesoara titulara de liceu predau eficient limba franceza, experienta 14 ani in invatarea limbii franceze, metode proprii, rezultate foarte bune, reusite la examene, dictie f.buna,implicare, daruire, multa rabdare, orice nivel,tel.0770470953
Bucuresti Franceza Adina Adina Meditatii la domiciliul cursantului: Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine (Universitatea Bucuresti), trainer de limba franceza, cu 9 ani de experienta in meditatii cu copii si adulti, meditez franceza la orice nivel. Ma deplasez la domiciliul cursantului (orice sector) si asigur materialele necesare pregatirii. Rezultate garantate! Acord reduceri de pret pentru grupe de 2 cursanti.
Cluj Napoca Biologie / Anatomie Profesor Profesor gradul I, meditez elevi la Biologie si Chimie pentru admiterea la Facultatea de Medicina. Pregatirea se realizeaza in conformitate cu tematica si bibliografia stabilita de catre Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu.
Bucuresti Engleza Student • ARVĂTESCU KARINA : 0746813651, zona Parc Bazilescu • Diplomă de Licență în Comunicare și Relații Publice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), București. În prezent studiez Managementul Proiectelor (master cu predare în lb. engleză) în cadrul aceleiași facultăți. • Experiența profesională și studiile sunt bazate pe lucrul cu oamenii. • Am fost de două ori în SUA cu programul Work&Travel.