Login Introducere anunt Pagina principala
Oras: Meditatie:
Anunturi aleatorii din baza de date
Oras Domeniu Nume / Contact Detalii
Bucuresti Romana Motoi Elena Ma numesc Motoi Elena, sunt studenta in anul I la master , Managementul formarii psihologilor in psihologia muncii transporturilor si serviciilor. In prezent sunt suplinitoare la un afterschool. Ofer meditatii la limba romana pentru elevii de clasele a II-III-a, 10 Ron/ora. Telefon: 0768306865
Bucuresti Fizica Iordache Raluca Mihaela Studenta in anul IV la Facultatea de Fizica, Universitatea Bucuresti, absolventa a modulului psihopedagogic. Ofer meditatii la disciplina Fizica pentru clasele VI-V spre imbunatatirea performantelor scolare.
Bucuresti Matematica Gadea Ana -Maria Ofer meditatii matematica, clasele 1-12 la domiciliul elevului. Persoana serioasa cu spirit pedagogic , relationare foarte buna cu elevii.Meditatile constau in recuperare a,aprofundarea materiei si pregatirea examenelor.
Bucuresti Clasele 1-4 MARDARE IONELA Profesoara si psiholog 56 ani, cu multa rabdare, calm, explicatii detaliate pe intelesul tuturor, rezultate deosebite la examene, ofer profesionalism, competenta si seriozitate la romana, franceza, engleza pentru clasele 0-8 la domiciliul elevilor in Bucuresti. Supraveghez la lectii clasele 0-4.
Bucuresti Biologie / Anatomie CEd Olimp Pregatire concursuri si examene 2014. Cadru organizat, profesori cu experienta, locatie accesibila. Dristor / Titan
Bucuresti Geografie Sarina Albu Ofer pregatire intensiva pentru Bacalaureat la Geografie. De asemenea, pun la dispozitie sinteze pregatitoare necesare pentru o mai buna intelegere a conceptelor prezente in programa de examen. Examenul de Bacalaureat nu a fost nicicand mai usor! Pentru mai multe informatii, numarul de telefon: 0784716404. ROG SERIOZITATE!
Bucuresti Franceza Suta Cristina Studenta la o facultate cu predare in limba franceza ofer meditatii la limba franceza clasele I-VIII la domiciliul elevului.Rog seriozitate!
Bucuresti Franceza Leo Hartmann PROFESOR ofer meditatii limba FRANCEZA Bucuresti 0722 882 777. Se ofera sedinta demonstrativa, ce cuprinde si evaluarea cunostintelor, fara nici un fel de obligatii. La cerere, se asigura in cadrul cursurilor de limba franceza si suport audio - video. Experienta si metoda la limba franceza in predarea si aprofundarea cunostintelor. Cursurile particulare reprezinta o cale excelenta de a va imbunatati si forma cunostintele. Pentru detalii, la telefon, e-mail sau vizitarea pagina personala web
Constanta Clasele 1-4 Camelia Cadru didactic, ofer meditatii pentru elevi de clasele I-IV, la orice disciplina. Pentru mai multe informatii va pot sta la dispozitie la numarul de telefon 0726186024. Rog seriozitate !
Bucuresti Engleza Popa Thais Absolventa de limbi straine si studenta la programul de masterat de lingvistica engleza, ofer lectii elevilor I-XII cu metode moderne de predare. Sunt o persoana punctuala si rabdatoare. Imi place limba engleza si imi place sa ii invat si pe altii. Ma deplasez la domiciliul elevului. Prima sedinta este gratuita.
Bucuresti Latina Adina Adina Absolventa Limbi Straine, cu experienta de 7 ani in domeniul cursurilor private, ofer meditatii la domiciliul elevului - orice nivel. Asigur materialele necesare pregatirii.
Bucuresti Matematica sebastian Te-ai saturat sa ti se spuna ca nu stii mate, ca nu o intelegi? te-ai saturat sa tipe la tine profu/profa de mate ca nu ti-ai scris tema? ai gasit solutia: profu tzacanit vine la tine acasa. invata matematica usor.. arunca o privire aici ca sa facem cunostinta http://crazyteachers.ro/
Timisoara Romana Madalina P. Profesor titular Liceu Teoretic si Gimnaziu, ofer meditatii la limba si literatura romana pentru orice nivel de studiu.Avand drept aliati de nadejde rabdarea, atentia si seriozitatea, carentele elevului pot fi depasite cu usurinta, iar tainele limbii romane vor putea fi elucidate.Pentru a eficientiza munca depusa ofer suport teoretic si fise de lucru! Tel: 0726383068
Bucuresti Engleza COMAN CORNEL Profesor limba engleza meditez elevi I-VIII, la domiciliul elevului. Prima sedinta este gratis.
Bucuresti Informatica - I.T. Knap Andrei Ofer meditatii informatica si operare pc/windows pentru clasele I-VIII, liceu si pentru incepatori amatori.