Login Introducere anunt Pagina principala
Oras: Meditatie:
Anunturi aleatorii din baza de date
Oras Domeniu Nume / Contact Detalii
Satu Mare Muzica (pian, canto, etc.) music school Ofer meditatii de clapa pentru copii si adulti. La ore se pot invata diferite piese si cantece preferate de elevi chiar la alegere.
Bucuresti Matematica carmen deaconu profesor meditez clasele 5-12,bac,admitere facultate.
Constanta Engleza Adriana Daniela Ofer meditatii la limba engleza pentru copii la gradinita si clasele I-IV. Detin diploma Cambridge English: Advanced (CAE)!
Bucuresti Franceza Stanciu Ina Lectii de limba franceza pentru incepatori indiferent de varsta. Sunt realizate la domiciliul studentului, metoda interactiva axata pe exercitii de gramatica, auditie si conversatie. Pentru cei mici bonusul consta in invatarea prin activitati antrenante. Mentionez ca am experienta de 4 ani in lucrul cu copii, incapand cu varsta de 5 ani
Bucuresti Matematica Adi Dobrita Meditez matematica ( clasele I - X ) Studenta la Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica, premiata la diverse concursuri si olimpiade de matematica si informatica. Experienta si rezultate in meditatii. Prima sedinta este gratuita pentru stabilirea nivelului de pregatire al elevului. Pret: 40 lei / 2h sau 25 lei / 1h Zona: Obor , Doamna Ghica , Tei Detalii la tel. : 0745916646 / 0751555065
Bucuresti Romana Lavinia Profesoara de Limba si Literatura Romana ofer meditatii elevilor de gimnaziu si de liceu. Sedinta poate avea loc la domiciliul elevului sau la domiciliul meu din zona Ozana. Ofer sedinta demonstrativa fara nicio obligatie. Nr. de telefon: 0769653103. E-mail: vlasceanu.lavinia@yahoo.com .Rog seriozitate!
Bucuresti Pictura - Desen Andreea Absolventa Univ.Nat. de Arte Plastice Bucuresti, Sectia Pictura, meditez in vederea admiterii pentru facultate/liceu cat si pentru recrere prin exercitii de dezvoltare a creativitatii si a limbajului plastic. Am absolvit modulul I pedagogic. Metoda propie, garantez reusita! http://andreea-floreanu.blogspot.ro/
Drobeta Tr. Severin Germana Sebes Razvan Absolvent al Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, sectia Germana-Engleza si al Masteratului pentru Traducerea Textului Literar Contemporan din cadrul Universitatii din Bucuresti. Dau meditatii pentru limbile germana si engleza pentru toate nivelurile si toate varstele. Mentionez ca am si experienta in predarea limbilor straine. De asemenea dispun de manuale (Deutsch mit Spass pentru limba germana), dictionare, gramatici in predarea limbilor respective.
Bucuresti Chimie victor Student, fost olimpic national, experienta in pregatirea elevilor de peste 4 ani, ofer meditatii la chimie in vederea bacalaureatului, admitere, OLIMPIADELOR si concursurilor scolare sau in vederea parcurgerii materiei de la clasa (orice nivel)! Detin numeroase materiale carti, culegeri, manuale! Ofer experinta si seriozitate!!!
Bucuresti Romana Felicia Cristina Profesoara titulara, cu experienta, ofer meditatii elevilor de gimnaziu si de liceu (gramatica, literatura, Evaluare Nationala, Bacalaureat, alte examene). Utilizez metode inovatoare ce garanteaza rezultate pe termen lung.
Bucuresti Romana alice Profesor titular de limba romana, absolvent al Facultatii de Litere, Universitatea Bucuresti si al Liceului Pedagogic, meditez clasele I-XII. De ce sa ma alegi? Raspunsurile ar fi urmatoarele: calma,experienta cu elevii de orice varsta, cunostinte vaste de limba romana, dragostea de meserie si capacitatea de a se face inĊ£eles. zone:Iancului, Muncii, Obor, Dristor
Bucuresti Franceza Maria Font Profesoara de limba franceza din Franta (Sorbonne, Paris), cu experienta de 10 ani, ofer meditatii la limba franceza orice nivel, la domiciliul meu, zona Herastrau, Sector 1, sau la domiciliul solicitantului.
Iasi Pictura - Desen studenta arte plastice Ofer cursuri de pictura si desen pentru adulti (varsta minima 18 ani). Cursul se adreseaza celor interesati sa descopere universul fascinant al culorilor, sa se relaxeze intr- o maniera interactiva si sa se cunoasca mai bine. Arta constituie o modalitate ideala pentru invatare, destindere, insusirea unor abilitati practice si este o forma de terapie pentru cei care simt nevoia sa se elibereze de griji si stres. Lectiile cuprind informatii teoretice si practice, adaptate cerintelor clientului.
Brasov After School Dan Bejan Centrul de Limbi Straine Magnus din Brasov a inceput inscrieriile pentru programul de After School. Beneficii : - plata in rate; - program de la 12-19; - profesori calificati; - oferte personalizate; - activitati diverse; - preluare de la scoala; - masa calda; Va asteptam cu drag! https://www.facebook.com/CLS.MAGNUS
Bucuresti Engleza Masterant Licentiata a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din Bucuresti,sectia japoneza-engleza, in prezent masteranta la Masterul de Studii Est-Asiatice, ofer meditatii la limba engleza si japoneza. Ofer meditatii persoanelor care doresc sa invete aceaste limbi, sau sa isi imbunatateasca cunostintele deja existente, precum si celor care doresc sa obtina atestate de limba (Noryoku Shiken, Cambridege, Toefl etc). Cursurile vor fi interactive si adaptate fiecarei persoane.