Login Introducere anunt Pagina principala
Oras: Meditatie:
Anunturi aleatorii din baza de date
Oras Domeniu Nume / Contact Detalii
Constanta Germana Andronache Irina Ofer meditatii la gradinita si clasele I-II (niv. incepator),pentru a aprofunda materia si a reusi impreuna sa depasim diferitele obstacole aparute in procesul de invatare.Vom incerca impreuna sa ne imprietenim cu aceasta materie nazdravana,imbinand utilul cu placutul.Lucrand interactiv,cu profesionalism,respect ai seriozitate,intr-un mediu imbietor si creand o atmosfera lipsita de tensiune,copiii nu vor simti nicio clipa ca depun un efort aditional.Informatii suplimentare la: 0741120665.
Bucuresti Engleza MirelaP Absolventa a Facultatii de limbi straine si comunicare, ofer meditatii la limba engleza orice nivel. Am experienta in domeniu de aproximativ 2 ani (lectii particulare cu copii de toate varstele) si detin autorizatie de traducator si interpret din 2008. Preturi avantajoase: 35lei/sedinta/1 persoana sau 30lei/sedinta/1 persoana in grup de 2 sau 3 persoane.
Bucuresti Clasele 1-4 CEO,Profesor, Preparator Cristina Tana32 Profesor cu experienta, metoda interactiva experienta cu copii si varstnici de toate varstele predau in domeniul 1-4. Inscrieri si programari la tel. 0730.315.554. Lucram si in weekend.(pana in ora 16.00)
Bucuresti Matematica Dragne Doina Absolventa a universitatii Politehnica din Bucuresti in anul 1997, cu modul pedagogic, ofer meditatii la matematica la domiciliul elevilor din sectorul 6 si comuna Chiajna din clasele i-viii(clasa, concursuri si olimpiade scolare). Ofer si pretind seriozitate! tarif: 50 lei/ 2h
Bucuresti Matematica Profesor Matematica,0727809907,profesor,experienta,seriozitate,eficienta maxima,comod si sigur,individual,reusita examene garantata : 0727809907 - locuri limitate
Bucuresti Fizica Emilia B Cadru didactic,pregatesc elevii pentru examene nationale si admitere la facultate(Fizica, Medicina, Politehnica). Posibil la domiciliul elevului. Pun accentul pe intelegerea materiei si mai putin pe volum mare de exercitii. Lucrez individual si de preferat la domiciliul meu, zona centrala, usor accesibila. Tel 0741076811 / sector 1-2 (central)
Bucuresti Contabilitate Cristina B Ofer meditatii la domiciliu in zona Dristor sau la sediul studentului la un pret accesibil in vederea realizarii unei cariere sau promovarea unor examene cu succes. Mentionez ca lucrez si in domeniu. Pentru detalii va rog sa ma contactati!
Bucuresti Informatica - I.T. Ruse Daniel Student in anul 3 inarmat cu foarte multa rabdare si perseverenta , ofer meditatii la informatica(in limbajele C ,C++ ,java ,python) sau matematica ,elevilor din clasele 5-8 sau 9-12 in vedera intelegeri conceptelor de logica informatica cat si intelegerea concptelor matematice sau pentru marirea performantei scolare.
Bucuresti Muzica (pian, canto, etc.) Clubul de Muzica.ro Clubul de Muzica.ro ofera lectii de PIAN, CANTO, CHITARA, VIOARA si Educatie Muzicala atat copiilor cat si adultilor, incepatorilor dar si celor avansati care doresc sa se perfectioneze. Lectiile se desfasoara doar pe instrumente noi sub indrumarea directa a unui profesor entuziast care intelege rolul de pedagog intr-o acceptiune mai larga (recomandand concerte, piese de teatru, literatura) si care isi dedica tot timpul procesului didactic. Prima lectie este gratuita!
Bucuresti Italiana Florentina Lungu Trainer experienta 10 ani de predare ofer lectii de italiana, orice nivel pentru job, interviuri, pregatire examene sau dezvoltare personala, adaptate nivelului si obiectivului cursantului, structurate in functie de nivelul european de invatare, de la nivelul A1 la nivelul C1. Manualele sunt moderne, editate in Italia. Tel. 0726 226 448.
Sibiu Engleza ilie raluca Studenta la Facultatea de Litere si Arte, sectia Chineza-Engleza, ofer meditatii la limba engleza (clasele I-VIII)
Bucuresti Clasele 1-4 Daniela Andreea Proaspat absolventa a Masterului"Spatiul Public European",cu ore in Limba Engleza,din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative(SNSPA),licentiata in Administratie Europeana(SNSPA),imi ofer ajutorul la efectuarea temelor de orice materie, pentru copiii claselor I-VIII si pregatirea avansata la Limba Engleza incepand cu clasa a II-a.Sunt foarte pasionata de lucrul cu copiii si doresc sa impartasesc din cunostintele mele cu cei interesati de un meditator.
Bucuresti Pictura - Desen profesor desen Absolventa a Universitatii Nationale de Arte,a modulului pedagogic si a Masterului, specializarea grafica, ofer meditatii desen, pictura pentru admitere la Liceul Tonitza si la facultate. Lucrez de asemenea si cu prescolari - desen, pictura, modelaj - in vederea dezvoltarii imaginatiei, creativitatii si spiritului artistic.
Bucuresti Franceza Studenta / Traducatoare Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine ,specializari limbile Franceza si Spaniola ,fosta olimpica la limba Franceza, ofer meditarii/ ajutor teme (45 lei - 2 ore ) la limba Franceza, nivel incepator - mediu ( gradinita , generala I - IV si V-VIII , liceu) si/ sau limba Spaniola , nivel incepator-mediu ( gradinita , generala I - IV si V-VIII , liceu) la domiciliul elevului, cu materialele elevului / ale mele. Preturi accesibile!
Bucuresti Romana CPIS Bucuresti Pregatire intensiva examene Evaluare Nationala si Bacalaureat: • Profesori cu experienta • Grupe (max 4 elevi), unitare academic si compatibile psihologic • Program personalizat, pe durata unui an scolar • Instrumente de evaluare si feedback • Consiliere psihologica si profesionala • Dezvoltare strategii de studiu si autocontrol • Locatie centrala Numarul de locuri este limitat. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la office@cpis.ro sau 0737-479499.