Login Introducere anunt Pagina principala
Oras: Meditatie:
Anunturi aleatorii din baza de date
Oras Domeniu Nume / Contact Detalii
Bucuresti Greaca Irina Apostol Meditez limba greaca la domiciliul elevului.Program flexibil.
Bucuresti Engleza Tudor Andreea Ofer meditatii la limba si literatura romana , dar si la limbi straine (engleza, franceza) pentru orice nivel si asigur progrese vizibile . Fire pasionata de limbi straine, de culturi si civilizatii si cu pregatire academica in domeniu , creez o atmosfera relaxata, dar propice studiului . Folosesc metode interactive de natura vizuala , dar si auditiva (materiale audio si video). Mai multe detalii la numarul de telefon 0743457464.
Bucuresti Engleza Madalina Ghetu Sunt studenta la Politehnica, anul I, Faculatea de Inginerie in Limbi Straine si am absolvit Colegiul National Bilingv "George Cosbuc". Ofer meditatii pentru clasele I-VIII, la domiciliul meu, zona Titan-IOR. Meditatiile pot include si pregatire pentru examenele PET, FCE, sau pentru testul de engleza in vederea admiterii in clasa aVa/aIXa. Detin certificat Cambridge, nivel C1 si atestat de Limba Engleza.
Bucuresti Biologie / Anatomie Andreea Topor Studenta in anul V, la UMF "Carol Davila" Bucuresti, ofer meditatii la biologie pentru admiterea la facultatea de medicina. Detin materiale didactice (atlase, carti de grile)
Bucuresti Romana pentru straini Leo Hartmann ROMANIAN language for FOREIGNERS Bucharest +40 722 882 777 Teacher I'm offering a demo lesson, any level, through English, German, French and Italian (grammar, vocabulary, conversation, comprehension, materials). Philological Faculty, Master Degree magna cum laude in Literature Theory. For more details zone/cost call or e-mail (contact [A T] leo-hartmann.eu)
Bucuresti Engleza Florescu Corina Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, specializare Engleza-Spaniola, in prezent masteranda, ofer meditatii la limba engleza si limba spaniola elevilor de clasa a-III-a -- a VIII-a.
Bucuresti Engleza Meditator Ofer meditatii la limba engleza pentru orice nivel (incepator, mediu, avansat), inclusiv engleza business.
Bucuresti Germana Leo Hartmann PROFESOR ofer meditatii limba GERMANA Bucuresti 0722 882 777. Se ofera sedinta demonstrativa, ce cuprinde si evaluarea cunostintelor, fara nici un fel de obligatii. La cerere, se asigura in cadrul cursurilor de limba germana si suport audio - video. Experienta si metoda la limba germana in predarea si aprofundarea cunostintelor. Cursurile particulare reprezinta o cale excelenta de a va imbunatati si forma cunostintele. Pentru detalii, la telefon, e-mail sau vizitarea pagina personala web
Bucuresti Engleza Georgiana M http://licenta.bl.ee/ Meditatii si suport in efectuarea temelor informatica, matematica, engleza , romana. la domiciliul elevului. ( doar elevii la zii , clasele 1 - 12 , fara elevii la fr ) ( doar sectorul 6 )
Bucuresti Informatica - I.T. Popa Claudia Absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Bucuresti, ofer meditatii la informatica (C++).
Bucuresti Italiana Gheorghe Bogdan Elev in ultimul an al unui prestigios liceu din Torino, ofer meditatii la limba italiana pentru orice nivel. De asemenea pot tutela copii/elevi din clase mai mici la orice materie in limba italiana (matematica si fizica: doar pe baza programei din Italia). Studente nell'ultimo anno di un prestigioso liceo di Torino, offro ripetizioni di lingua italiana per qualsiasi livello. Allo stesso tempo offro anche spiegazioni di altre materie in italiano per ragazzi che attendono classi inferiori.
Bucuresti Engleza Profesor Profesoara 14 ani experienta ofer lectii particulare de limba engleza pentru copii (clasele I-VIII si liceu, inclusiv BAC) si adulti, orice nivel. Cursurile sunt interactive, motivante si pun accent pe gramatica, vocabular, conversatie. Scopul este ca intr-o atmosfera relaxanta sa invatam cat mai mult, pentru ca, dupa caz, sa recuperam lipsurile sau sa stapanim aceasta limba la nivel de performanta. Asigur suportul de curs si materialele necesare. Am o singura cerinta: seriozitatea elevului
Bucuresti Clasele 5-8 Studenta Medicina Ma numesc Laura,sunt studenta la Medicina Generala UMF Carol Davila si imi face placere sa ii fac pe ceilalti sa inteleaga ramurile Biologiei,frumusetea naturii si modul in care am fost noi creati.Precum se si spune,biologia este cea mai ordonata biblioteca,iar noi,oamenii suntem un accident biologic.
Bucuresti Engleza Moldovan Lacramioara 0726108121 Ofer meditatii limba engleza pentru prescolari si scolari.Licentiata,am terminat cursurile scolii Absolute School,inclusiv upper intermediate si engleza de afaceri.Experienta cu copiii.35 Ron/sedinta,sector 1,6
Bucuresti Informatica - I.T. Bogdan Costin Panait Student in ultimul an in cadrul facultatii de Automatica si Calculatoare, Specializarea Ingineria Sistemelor Automate, ofer meditatii la matematica si Informatica elevilor claselor I-XII, in vederea pregatirii pentru olimpiade, concursuri scolare, pregatire suplimentara sau recuperarea materiei. Ma pot deplasa la domiciliul elevului.