Login Introducere anunt Pagina principala
Oras: Meditatie:
Anunturi aleatorii din baza de date
Oras Domeniu Nume / Contact Detalii
Bucuresti Franceza Adina Man Cartier Floreasca si Drumul Taberii. Profesoara meditez limba franceza folosind metode si programe interactive. Experienta in lucrul cu copiii si adultii. Program flexibil. Metodele de predare sunt adaptate in conformitate cu varsta cursantului. Nivel primar, gimnaziu, capacitate, interviuri, angajare, plecari strainatate, imbunatatirea si perfectionarea cunostintelor. Seriozitate si eficienta. Rezultate rapide.
Bucuresti Greaca Irina Apostol Meditez limba greaca la domiciliul elevului.Program flexibil.
Bucuresti After School Janina Margean Profesor cu experienta , ofer meditatii pentru program clasic (1-2 zile/saptamana) si pentru after-school.
Bucuresti Franceza Stoichita Raluca Ofer meditatii la limba franceza elevilor de gimnaziu si liceu.Asigur fluenta in vorbire si imbogatirea cunostintelor de gramatica limbii franceze.Sedintele se pot desfasura la domiciliul propriu sau al dvs. Tel. 0734726086/0747023059.
Bucuresti Romana Super Meditatii Ofer meditatii la limba si literatura romana, orice nivel si pregatire pentru examene. Garantez seriozitate si rezultate favorabile. Asigur suport educational, fise de lucru si metode adaptabile fiecarui nivel de pregatire.
Bucuresti Engleza Profesor Experienta in predare de 9 ani. Am absolvit liceul pedagogic, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei precum si Facultatea de Limbi si Literaturi Straine (engleza-germana). Am lucrat ca invatator, profesor afterschool, profesor de limba engleza. Predau limba engleza pentru orice nivel. Am experienta bogata in lucrul cu elevii din clasele primare.
Bucuresti After School Cristina Dupa 15 ani de experienta pedagogica in Romania si strainatate,FLUENTIS ofera copiilor o experienta complementara educatiei scolare, care sa asigure o dezvoltare armonioasa atat pe plan educational cat si emotional. Fluentis este locul unde copiii vorbesc in limbi străine,se joaca aplicand operatiuni matematice,isi imbogatesc cunostintele de limba româna,isi exprima emotiile si gandurile prin actorie, sculptură, pictura, si se initiaza in electronica, IT, antreprenoriat,etc .
Ploiesti Matematica Profesor Profesor cu experienta, titular, grad I, ofer meditatii matematica clasele V-XII. Ajut elevul cu rabdare, inclusiv la domiciliul acestuia.
Alba Iulia Engleza Emanuela Nopcea Ofer meditatii la Limba Engleza elevilor din ciclul gimnazial si adultilor care isi doresc sa invete o limba straina sau sau isi doresc sa plece in strainatate.
Bucuresti Geografie Iustina N Pregatire la geografie pentru examenul de Bac 2015 si pentru cei care nu au promovat in anii trecuti. Detin fise, variante, materiale necessar. Rata de promovabilitate 100% cu note peste 8 anul curent sesiunea iunie, august si anii precedenti. Recomandari din partea elevilor, parintilor si centre de meditatii cu care am colaborat. Vino cu un coleg si pretul e mai mic.
Bucuresti Fizica Cristiana Dumitru Termodinamica si electricitate, pregatire atat izolata, pentru teste, cat si continua, in vederea sustinerii examenului de bacalaureat. Sedinte individuale cu deplasare la domiciliu, in cazul unei colaborari pe termen lung prima sedinta este gratuita, de proba.
Constanta Biologie / Anatomie Anamaria Studenta la Facultatea de Medicina Generala Ovidius,ofer meditatii la anatomie pentru sustinerea probei de bacalaureat si admiterea in invatamantul superior:Facultatea de Medicina,Medicina Dentara, Farmacie si Asistenti Medicali Generalisti.Dispun de materiale didactice(carti,manuale,atlase,grile exercitii) in conformitate cu tematica si bibliografia stabilita.Va astept cu mare drag si cu siguranta va voi face sa indragiti anatomia!
Bucuresti Chimie Preda Raluca Studenta la Universitatea Bucuresti,Facultatea de Chimie ofer meditatii la chimie elevilor din clasele 5-8 si liceu.Mai multe detalii la numarul:0754294920
Bucuresti Engleza Visan / Cristina Trainer cu experienta-engleza - Absolventa limbi straine + Master si experienta predare in universitate SUA, pot prezenta documente si recomandari la cerere. Ofer meditatii, numai INDIVIDUAL, engleza; materiale&metode moderne, interactive, personalizate. Pregatire TOEFL, EXAMENE CAMBRIDGE, GMAT, GRE, liceu, conversatie, ENGLEZA PT. AFACERI. Zone: Mihai Bravu, Iancului, Vatra Luminoasa, Obor, Stefan cel Mare, domiciliul meu. Tel. 0720160094
Bucuresti Matematica Jianu Bogdan Asistent Universitar si doctorand, ofer pregatire la matematica elevilor din invatamantul primar si gimnaziu. Telefon: 0729.813.080 Email: jianub@gmail.com.