Login Introducere anunt Pagina principala
Oras: Meditatie:
Anunturi aleatorii din baza de date
Oras Domeniu Nume / Contact Detalii
Bucuresti Engleza Nicholas Reeves imba engleza cu PROFESOR BRITANIC AUTORIZAT( cetatean englez) - NICHOLAS REEVES – 0747.305.414- Ofer meditatii limba engleza - for business or general English . Atestat Cambridge si TEFL , assistance for IELTS examination.Testare initiala si consultatie – gratuita ,e-mail nickreeves2002@yahoo.co.uk .Cursuri individuale sau grup pentru adulti si copii (prescolari si scolari) – vorbesc romaneste , lucrez de 8 ani in Romania  .Ofer si cursuri online pentru persoanele din afara Bucharest.
Iasi After School cimpeanu ilaria eleva liceul pedagogic,clasa a XIa,experienta cu elevii claselor primare; ofer meditatii limba si literatura romana,clasele I-V,limba engleza,clasele I-V,program after-school/rezolvarea temelor pentru orice materie clasele I-V.
Bucuresti Informatica - I.T. Calin Popa Meditatii informatica, pregatire bacalaureat, pagini web, servicii, proiecte. 0769.472.327
Bucuresti Matematica Violeta Nita La Centrul de Meditatii si Dezvoltare Personala veti gasi profesori bine pregatiti, care stiu sa motiveze elevii sii sa le dea incredere in ei. Centrul dispune de materialul didactic necesar, mediu de lucru prietenos, pretul este de 45 RON/sedinta de doua ore. La prima intrare in Centrul de Meditatii se va face evaluarea elevului si distribuirea in grupa corespunzatoare nivelului de cunostinte. Prima sedinta de meditatii este gratuita, se semneaza contract si se elibereaza chitanta.
Bucuresti Chimie Centrul de Meditatii si Dezvoltare Personala Vino la Centrul de meditatii si dezvoltare personala si pentru si pentru preturi incepand cu 45 RON primesti : - sedinte individuale sau interactive In grupe de maximum 5 elevi; - EVALUARE GRATUITA A STILULUI DE INVATARE; - feedback lunar cu evolutia elevului; - PRIMA SEDINTA GRATUITA DE EVALUARE A CUNOSTINTELOR; - plata 50% avans, 50% la mijlocul perioadei contractuale. Suna la 0744.501.918 Detalii pe site http://www.centruldemeditatii.ro/meditatii/meditatii_chimie
Bucuresti Japoneza Mihaela Meditatii la limba japoneza de la incepatori la avansati. Am primit burse, am castigat diferite concursuri, si am o experienta de 9 ani in predatul limbii japoneze. Momentan lucrez cu vorbitori nativi. Pe parcursul celor doua ore creez o atmosfera calda, astfel incat elevii sa invete cu placere si sa retina cat mai mult. Predatul se bazeaza pe sistemul insusit in Japonia.
Bucuresti Engleza Constantinescu Mihaela Meditator engleza, 8 ani de experienta, metoda interactiva bazata pe conversatie. Rezultate deosebite la examenele de tip Cambridge, clasele engleza intensiv, interviuri de angajare. Lucrez cu aceeasi placere atat cu adultii cat si cu copiii! Detin toate materialele didactice necesare (audio, fise, manuale, flipchart, carti) , tot ceea ce va trebuie este un caiet si... dorinta :) Va astept cu drag!
Brasov Franceza Alexandra Minea Ofer meditații la limbile franceză, engleză și limba și literatura română, în special pentru copiii din ciclurile preșcolar, primar și gimnazial, în vederea formării unui limbaj standard, consolidarea elementelor de gramatică, de comunicare orală și în scris. Mai mult de atât, ofer pregătire și îndrumare elevilor din ciclul liceal pentru obținerea certificatelor de competență lingvistică DELF și Cambridge.
Bucuresti Fizica Clubul Muzical Ofer ore de chitara pentru cei interesati. Va garantez ca dupa doar 4 sedinte, nivelul dvs. va creste exponential. Apelati chiar azi la cel mai bun curs de chitara pentru incepatori! Atentie: Numar locuri limitat.
Bucuresti Matematica Student an IV Sunt student in anul terminal la Facultatea de Matematica si Informatica din cadrul Univ. Bucuresti si am experienta in pregatirea elevilor de gimnaziu si liceu pentru aprofundarea cunostintelor si promovarea la examenele de Admitere Liceu si Bacalaureat la discuplina Matematica. Metodologia de lucru este adaptata nevoilor si ritmului de asimilare al elevului, iar programul este flexibil.
Brasov Matematica MOROIE MARIA Ofer meditatii la matematica pentru orice nivel,clasele V-XII, inclusiv pentru cei care nu au luat bacalaureatul si pentru corigente. Sunt o persoana calma,cu multa rabdare,iar rezultatele vor fi conforme cu pregatirea si seriozitatea implicata. Am cunostinte de pedagogie,urmaresc recuperarea si aprofundarea materiei. Sedintele se desfasoare individual sau in grup de maxim 2 persoane. Telefon : 0786345389
Bucuresti Italiana Profesor liceu Centrul de meditatii Best Lingua ofera cele mai bune meditatii pentru profilul real sau profilul uman, precum si cursuri de limbi straine. Toate aceste cursuri imbina armonios programa scolara cu metodele moderne de predare inspirate de cele folosite in cele mai renumite scoli europene. Cursurile sunt dedicate atat celor care doresc sa se pregateasca pentru diferite examene (teste nationale, bacalaureat sau admitere la facultate), cat si celor care doresc un atestat de limba straina.
Bucuresti Engleza andreea ars PROFESOR de Limba Engleza, experienta, meditez copii, clasele I-IV.Pregatire teme de vacanta, examene Cambridge (FCE,KET, PET), concursuri sau teste nationale. Metode de lucru interactive, la cerere se acorda suport audio/video pentru imbunatatirea sau exersarea pronuntiei in Limba Engleza. Rog seriozitate. Zonele: Tineretului, Nerva Traian, Timpuri Noi, Unirii, Cantemir/ Budapesta
Bucuresti Matematica Ganea Stefania Studenta bursiera la master la Facultatea de Matematica din cadrul Universitatii din Bucuresti, cu rezultate excelente asupra elevilor meditati, acord pregatire elevilor de orice clasa, pentru recuperarea materiei, pregatire pentru teze, teste nationale si bacalaureat, imbunatatire note scolare, la orice nivel, cu pregatire la domiciliul elevului sau la domiciliul personal, mentionez ca e un elev pe sedinta.
Bucuresti Muzica (pian, canto, etc.) Andrei Balaceanu Masterand absolvent al Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, profesor de muzica, meditez la chitara, pian si canto muzica usoara, in zona Iancului-Ferdinand-Obor. Utilizand o metoda de predare eficientizata in timp, indiferent de varsta poti invata rapid unul din instrumente sau poti invata sa canti cu vocea cum nu credeai ca vei putea! 0733/209296 canto.chitara.pian@gmail.com.