Login Introducere anunt Pagina principala
Oras: Meditatie:
Anunturi aleatorii din baza de date
Oras Domeniu Nume / Contact Detalii
Brasov Spaniola CRISTINA OFER MEDITATII / AJUTOR TEME LA LB. SPANIOLA , LA DOMICILIUL ELEVULUI .
Bucuresti Matematica Claudiu Badea Meditatii la matematica, la domiciliul elevului. Profesor, 27 de ani. Tel. 0723622530 - Claudiu Badea.
Bucuresti Istorie Luca Mihaela De peste trei ani lucrez cu elevi care sunt in clasele II- XII, adaptand cursurile varstei si necesitatilor fiecarui copil. Adultii pot beneficia de meditatii specializate pentru domeniile: comunicare si relatii publice, stiinte politice, mediul european. Intalnirile pot avea loc fie acasa la cursanti, fie la domiciliul meu. Nu e cazul unor cheltuieli suplimentare, materialele necesare fiind oferite de mine. Prefer sa fiu contactata prin e- mail sau sms, la telefon putem discuta dupa 18.
Bacau Engleza Cesarotto Anais Eleva de liceu,ofer meditatii la Limba Engleza copiilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 10 ani.Consider varsta de 17 ani una optima pentru a putea putea oferi,in egala masura,atat un bagaj de cunostiinte special creat pentru varsta elevului,cat si atentia necesara acestuia si dorinta lui fireasca de distractie.Incerc sa personalizez stilul de invatare pentru nevoile fiecarui copil,imbinand o ora de predare cu una de jocuri,jocuri interactive,cantece etc.La domiciliul elevului.Contact:0752.444.649.
Bucuresti Matematica George Ai probleme la mate? Suna acum la 0757.553.557 si vei vedea ce simplu se vor rezolva. Profesor cu experienta in lucru individual, meditez matematica clasele 5 - 8 si ofer asistenta in realizarea temelor. Metode de predare adaptate fiecaruia. 75 RON / 2h
Timisoara Engleza Zeriu Flavius Dorian Ofer meditatii limba engleza la orice nivel si orice varsta. Detin diploma Cambridge si ma inteleg foarte bine cu copiii.
Ploiesti Matematica Mihaela Tudor Profesoara cu experienta meditez individual matematica, cls. 5-12, pentru evaluarea nationala, bacalaureat, admitere, orice nivel de pregatire.tel 0761267789 0745563332 0736566229
Bucuresti Spaniola Irina Pascu Licentiata in limbi straine, studenta la master la Facultatea de Limbi si Literaturi straine, Universitatea Bucuresti, ofer meditatii la limba spaniola! Metode interactive de invatare adaptate cerintelor fiecarui elev.
Constanta Istorie Mitroi Otilia Profesor cu experienÈÄ meditez la istorie pentru Baacalaureat.
Bucuresti Matematica Barbuta Giuliano Meditez matematica, clasele I-IV si V-VIII, cu rabdare si seriozitate; Pret: 50 - 60 lei, 2 - 3 ore; e-mail: iulian1969g@yahoo.com; tel.: 021 3 37 38 82; 0733 311 815.
Craiova Matematica maria Ofer meditatii la matematica pentru elevii claselor V-XII! Ofer si cer seriozitate!!!
Bucuresti Germana Andreea Serban Studenta la limba germana la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din Bucuresti, cu experienta in predare atat pentru copii, ca si pentru adulti, ofer meditatii la limba germana nivel incepator si intermediar. Materialele suport(cd-uri, exercitii, carti) sunt asigurate de mine. Mentionez ca sedintele se pot efectua exclusiv la domiciliul cursantului, in orice zona din Bucuresti. Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta atat prin e-mail, cat si telefonic.
Iasi Matematica Andreea-Valentina Meditatii matematica orice nivel!! Absolventa Matematica, meditez elevi(gimnaziu-liceu), orice nivel. Ofer si cer seriozitate. Tel. 0741931570
Bucuresti Engleza Profesor Absolventa a Facultatii de Litere si Limbi Straine, Universitatea din Bucuresti, ofer meditatii la limba romana si limba engleza elevilor de scoala primara, gimnaziala si liceu.
Bucuresti Muzica (pian, canto, etc.) Iosub Anca Sunt studenta in anul IV la Facultatea Nationala de Muzica, sectia Canto.Ofer meditatii de canto atat pentru copii(varsta peste 10 ani), cat si adulti.Am experienta de doi ani in domeniu, lucrand la o scoala particulara de muzica."Elevul" va acumula cunostiinte de emitere vocala, respiratie, frazare, interpretare s.a., in functie de repertoriul si genul muzical abordat.Sedinta este de o ora si se va desfasura la domiciulul elevului.