Login Introducere anunt Pagina principala
Oras: Meditatie:
Anunturi aleatorii din baza de date
Oras Domeniu Nume / Contact Detalii
Bucuresti Matematica Alexandra Tudor Alexandra Tudor, studenta anul 2 la Facultatea de Matematică și Informatică, Universitatea din București, ofer meditații la matematica pentru clasele 1-12. Mentionez ca am dat meditații din primul an de facultate si au avut rezultate bune la examenul de evaluare nationala. Pretul este de 40 lei pe sedinta (2 ore). Sedinta de meditatii se desfasoara la domiciliul meu, in Pantelimon.
Bucuresti Engleza Achiriloaie Mihai Gabriel Student 25 ani,ofer meditatii eficiente la engleza clasele I-V ,in vederea inbunatatirii situatiei scolare ,Am 4 ani experienta in domeniul meditatiilor .In plus, cunosc psihologia omului si imi adaptez metodele in functie de elev. Meditatiile se tin la domiciliul elevului sau al meu. Telefon: 0732050325
Bucuresti Psihologie Claudia Psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania,psihoterapeut, experienta de pregatire a elevilor pentru examenul de admitere in facultate si Bacalaureat. PRIMA SEDINTA este GRATUITA si consta in prezentarea metodei de lucru dezvoltata de mine.
Bucuresti Clasele 1-4 serban Doctor in Filologie, absolventa de Litere si Limbi Straine, meditez la domiciliul elevului orice materie pentru clasele II-VIII.pret:50 lei/o ora jumatate; 0747.490.283
Bucuresti Economie Alina Ofer meditatii la economie. Mentioneaz ca sunt doctoranda la ASE. Detaliile vor fi discutate la telefon: 0725638554.
Bucuresti Engleza COMAN CORNEL Profesor limba engleza meditez elevi I-VIII, la domiciliul elevului. Prima sedinta este gratis.
Bucuresti Engleza albu sara Profesoara cu experienta predau, conversatie si gramatica limbii engleze, pentru scoala, interviu, examene, proba bacalaureat, plecari in strainatate.sedintele se sustin online prin intermediul skype.
Sibiu Italiana profesor Profesor titular - catedra de Lb romana,licentiata in Litere,vechime 15 ani ,ofer meditatii la Lb.romana,Lb engleza si Lb.italiana la orice nivel tel 0735930009 , info dupa ora 14
Bucuresti Spaniola cristina visan Sunt Instructor Coordonator in cadrul Clubului Coanda; lucrez in colaborare cu mai multi instructori; cu totii suntem persoane cu experienta in lucrul cu copiii, care dorim sa-i determinam pe acestia sa invete din placere, din pasiune pentru disciplina pe care o aleg. Centrul de educaţie şi creaţie “COANDĂ” oferă o alternativă pentru valorificarea timpului liber al copiilor în cel mai valoros mod, pentru că timpul pierdut nu poate fi recuperat.
Bucuresti Engleza Cristina Absolventa Lb. Straine si Comunicare, Specializarea Traducere si Interpretare, atestat Lb. Germana, curs Psihologie - Pedagogie, ofer meditatii pentru Lb. Engleza, cls I - XII, la domiciliul meu, zona Sun Plaza. Sedinta 1 1/2 h = 40 RON 4 sedinte => a 5-a gratis
Ploiesti Franceza naomi pavel profesoara pregatesc atat elevi si adulti la limba franceza si limba engleza in vederea sustinerii diferitelor examene, imbunatatirea conversatiei, relocare profesionala, emigrare, indiferent de nivelul de studiu. rog seriozitate.0741151292
Cluj Napoca Informatica - I.T. Bogdan Ofer meditatii la informatica in vederea pregatirii pentru bacalaureat, atestat (cl XII) si olimpiade scolare (cl III-VIII). Lucrez si cu elevi fara experienta, dar care sunt seriosi si vor sa invete. Despre mine: Absolvent al unui profil de matematica-informatica intensiv, avand media 10 la informatica, 10 la bac info, 10 la atestat, triplu olimpic national (si medaliat) la informatica si alte concursuri interjudetene si nationale. Actual student la UTCN Automatica si Calculatoare.
Bucuresti Romana Tronaru Raluca Sunt studenta la Facultatea de Litere din cadrul Universitatii Bucuresti, fac de asemena si modulul psihopedagogic, esential in carierea unui profesor. Ofer meditatii la Limba si literatura romana, asadar vom trece impreuna prin toate problemele de gramatica si literatura pe care le impune materia, fiind la curent cu programa scolara din invatamantul primar, gimnazial si liceal. Ofer de asemenea o sedinta demonstrativa gratuita. Rabdarea si implicarea sunt punctele forte.
Bucuresti Matematica Petrea Simona Absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica ofer meditatii pentru elevii claselor I-VIII ce doresesc sa-si completeze sau sa-si aprofundeze cunostintele de matematica. In sprijinul meu mentionez pregatirea psihopedagogica, experienta acumulata pe parcursul anilor de studiu, pasiunea pentru matematica si, desigur, determinarea puternica.
Bucuresti Informatica - I.T. Robert Stundent in cadrul Facultatii de Automatica si Calculatoare, ofer meditaii de informatica elevilor din clasele 5-12. Acestea au loc la domiciliul solicitatantului, atentia fiind concentrata asupra eleveului pentru a obtine maxim din punct de vedere al intelegerii . Durata unei sedinte este de 2 ore .Detalii la telefon: 0752438235