Login Introducere anunt Pagina principala
Oras: Meditatie:
Anunturi aleatorii din baza de date
Oras Domeniu Nume / Contact Detalii
Bucuresti Franceza Foltea Iuliana Tu cum ai răspunde la întrebarea "Care e acel lucru pe care oricum l-ai face chiar dacă nu ai fi plătit?". Eu aș ajuta oamenii să ajungă unde vor, în măsura în care pot. Doar 3% dintre oameni își scriu țelurile. Ceilalți nu le notează și nu le sărbătoresc. Voi sunteți aici, înseamnă că aveți un obiectiv clar - învățarea sau îmbunătățirea limbii franceze. Vă văd departe. Important e să vreți și voi să vă vedeți acolo. Vă aștept la cursuri online, pe Skype.
Bucuresti Pictura - Desen Vlad Alexandru Sunt student la Universitatea de Arhitectura Ion Mincu in anul 3 si la Universitatea Nationala de Arte in anul 1 . Ofer meditatii la desen si pictura tuturor celor interesati , atat copii cat si adulti . Orele se pot desfasura atat intr-un atelier de creatie pe care il pun la dispozitie cat si la domiciliul doritorilor.
Bucuresti Franceza Daiana M Cursuri de pregatire pentru evaluarea nationala clasa a 6-a la Romana/Engleza si Romana/Franceza. Se lucreaza in grupuri mici de maxim 6 persoane. Zona Vatra Luminoasa.
Constanta Germana Andronache Irina Ofer meditatii la gradinita si clasele I-II (niv. incepator),pentru a aprofunda materia si a reusi impreuna sa depasim diferitele obstacole aparute in procesul de invatare.Vom incerca impreuna sa ne imprietenim cu aceasta materie nazdravana,imbinand utilul cu placutul.Lucrand interactiv,cu profesionalism,respect ai seriozitate,intr-un mediu imbietor si creand o atmosfera lipsita de tensiune,copiii nu vor simti nicio clipa ca depun un efort aditional.Informatii suplimentare la: 0741120665.
Bucuresti Biologie / Anatomie ema Profesoara de biologie cu experienta, gradul I, pregatesc elevi de liceu in vederea sustinerii examenului de bacalaureat si de admitere la facultate. Meditatiile au loc la domiciliul meditatorului, in Drumul Taberei (zona strandului din Drumul Taberei)
Bucuresti Engleza galan ema larisa Sunt studenta la Facultatea de Medicina generala.Ofer meditatii la limba engleza.Am avut mereu o pasiune pentru limbile straine si am obtinut si certificate care sa imi ateste competentele(CAMBDRIDGE).Sunt calma,rabdatoare dar exigenta cu temele pentru acasa.Imi place sa imi structurez sedinta intr-un mod interactiv si dinamic pentru a sustine atentia si interesul elevului.Folosesc pentru predare atat manuale cat si dictionare,culegeri de gramatica si vocabular si fise de lectura.
Bucuresti Biologie / Anatomie Studenta Studenta in cadrul Facultatii de Medicina Generala - UMF ,,Carol Davila'' Bucuresti, bursiera, an 5, absolventa a Facultatii de Psihologie ofer meditatii la Biologie in vederea pregatirii sustinerii examenelor de bacalaureat dar si pentru examenele de admitere la o facultate de profil. Telefon 0768 029 192 (Orange) E-mail : tipa.raluca@gmail.com
Constanta Engleza Adina Profesoara de limbi straine ofer meditatii la limba engleza pentru elevi de cls. I-VIII si prescolari folosind metode, materiale, mijloace si activitati adaptate la personalitatea fiecarui copil. Am experienta de 8 ani in domeniu si dau dovada de rabdare si profesionalism pentru ca elevii sa invete engleza intr-un mod placut. Mentionez ca locuiesc in Tomis III, aproape de Galeriile Soveja. Tel. : 0761022626
Bucuresti Engleza Liana Absolventa Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, sectia engleza-franceza din cadrul Universitatii Bucuresti (detin atestat lb engleza anul 2009 si autorizatie traducator 2012) ofer meditatii la limba engleza clasele I-XII (si prescolari) pentru cei care doresc sa invete engleza sau sa isi imbunatateasca cunostintele deja existente de limba engleza.Cursurile vor fi interactive si adaptate fiecarei persoane.
Bucuresti Franceza mihaela Profesoara cu 6 ani de experienta, ofer meditatii la limba franceza pentru copii (scoala primara, gimanziu, liceu), dar si pentru adulti. Rog seriozitate.
Bucuresti Sociologie Angela Sunt studenta in primul an la Master si absolventa a facultatii de Stiinte politice-Specializarea Sociologie din cadrul SNSPA. Pregetesc elevi pentru bacalaureat de 3 ani de zile, insa ofer meditatii si celor care dau admiterea la facultate. Meditatiile pot avea loc atat acasa la elevi cat si la mine in functie de disponibilitatea dumneavoastra. Sedintele sunt individuale si voi pune la dispozitia elevilor materialele de curs necesare pentru o buna aprofundare a materiei. Nr telefon:0735211662
Bucuresti Romana profesor Ofer meditatii limba si literatura romana orice nivel.
Constanta Spaniola Andreea Radus (Profesor/Masterand) Profesor, absolvent al Facultatii de Litere Romana/Spaniola (Univ Ovidius) si Masterand al Facultatii de Stiinte Sociale (Univ Zaragoza, Spania), cu 7 ani experienta, ofer meditatii pentru LB SPANIOLA pentru orice nivel.
Bucuresti Rusa Radu Spinu Student la facultatea de limbi straine anul 3, vorbitor nativ limba rusa, ofer meditatii nivel incepator la domiciliul clientului.
Bucuresti Engleza Gabriela Ofer meditatii la informatica(programare C/C++,operare Microsoft Office/HTML) la orice nivel. Asigur pregatire in vederea examenelor (ECDL/bacalaureat/admitere facultate),recuperare a materiei,performanta.Sunt studenta la Facultatea de Automatica si Calculatoare, am absolvit cursuri de Psihologia educatiei si Pedagogie. Am obtinut numeroase premii la concursuri interjudetene si natinonale, calificari la etapa nationala a Olimpiadei de Informatica si certificari precum ECDL sau CISCO.