Login Introducere anunt Pagina principala
Oras: Meditatie:
Anunturi aleatorii din baza de date
Oras Domeniu Nume / Contact Detalii
Cluj Napoca Germana mindru iuliana Studenta la masterat in anul 1(Germanistica-Universitatea Babes-Bolyai), absolventa a Facultatii de Litere, sectia Germana-Engleza, ofer meditatii. Nivelul meu de limba este C1 (detin certificat eliberat de Universitatea Friedrich-Alexander, Erlangen-Nurnberg, unde am petrecut 6 luni ca student ERASMUS). De asemenea, am experienta de lucru. Timp de 4 luni am predat unei grupe de 20 de copii ca si practicanta.
Bucuresti Romana Cristina Dobrin Ofer meditatii la Limba si Literatura romana elevilor din ciclul gimnazial si liceal in vederea recuperarii materiei, aprofundarii acesteia si insusirii de noi cunostinte pentru obtinerea rezultatelor maxime la teste, evaluari si examene nationale sau Bacalaureat. Sunt absolventa a Facultatii de Litere din cadrul Universitatii din Bucuresti si a cursurilor de cerificare a competentelor pentru profesia didactica-nivel 1 in cadrul Facultatii de Psihologie si Sriintele Educatiei. Va astept!
Bucuresti Chimie Cristiana Dumitru Sedinte infividuale cu deplasare la domiciliu,fosta olimpica la chimie 4 ani la rand, ofer pregatire elevilor gimnaziali. Sedintele pot fi izolate, in vederea pregatirii pentru teste, sau cu o oarecare continuitate. In cazul colaboroarii pe termen mai lung, prima sedinta este gratuita, de proba. Predatul si explicatul sunt vechi pasiuni personale, iar chimia este frumoasa si distractiva atunci cand este inteleasa.
Timisoara Matematica Aghescu Alina Masteranda a Facultatii de Matematica-Informatica din Timisoara si absolventa a modulului pedagogic, ofer meditatii la matematica, la domiciliul meu sau al elevului.Telefon:0730405200
Bucuresti Engleza Mirel Anghel Asistent universitar cu bogata experienta in domeniu, doctor in Filologie, ofer meditatii la Limba si literatura romana, Engleza (si profil medical), Limba romana pentru straini. Deplasare la domiciliul studentului.
Iasi After School nrba.iasi@gmail.com Atelier 2AV organizeaza cursuri de desen liber si desen tehnic pentru incepatori, avansati, curiosi in cautarea unui hobby si pentru cei care se pregatesc pentru examenul de admitere la facultatile de arhitectura si design din Iasi.
Bucuresti Romana Daniela Alexandra LIMBA SI LITERATURA ROMANA invatamant primar , gimnaziu , pregatire liceu ,liceu, pregatire facultate. Profesor absolvent UNIVERSITATEA BUCURESTI, Facultatea de Litere, LIMBA SI LITERATURA ROMANA-LIMBA SI LITERATURA SPANIOLA. Ofer meditatii de LIMBA ROMANA si LIMBA SPANIOLA la domiciliul elevului sau al meu. Rezultate garantate la TESTAREA NATIONALA SI/SAU BACALAUREAT. Asigur materiale didactice eficiente si fise de lucru special concepute pentru fiecare elev. Tel: 0724 430 265/0762 803 298
Bucuresti Germana Alina Cotescu Ofer meditatii la limba germana pentru copii (nivel incepator), invatand prin joaca (materiale audio-video, desene si poezii amuzante). Meditatiile au loc la domiciliul elevului doar in cazul unei grupe (min. 3 participanti).
Bucuresti Engleza Monica Niculae Studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Universitatea Bucuresti, engleza-germana, ofer meditatii la Limba Engleza pentru orice nivel. De asemenea, pun la dispozitie materiale si metode (am urmat cursuri de pedagogie) de invatare rapida (conversatie, vocabular, gramatica, teste, pregatire Bac, Cambridge) in cartierul Pipera sau la domiciliul cursantului. TEL:0769 077 742
Bucuresti Matematica Simion Liliana Profesor cu peste 20 de ani de experienta, meditez matematica clasele V-VIII. Metoda eficienta si cu rezultate pozitive pentru elevi cu rezultate slabe-medii la invatatura. Transforma matematica din cosmar in pasiune Pret sedinta 50 lei(sector 4/imprejurimi) Pentru informatii suplimentare sunati la numarul de telefon afisat
Bucuresti Matematica enciu lucia elena Ofer meditatii matematica si/sau fizica pentru clasele gimnaziale. Ofer seriozitate si o foarte buna pregatire.
Targoviste Romana Alina Musat Profesoara de limba romana-limba franceza cu experienta ofer meditatii.Rog si ofer seriozitate.Tel.0730978591
Bucuresti Romana Roxana Becheanu Absolventa a Facult. de teologie-litere,serioasa, linistita, calma, iubitoare de copiii,credincioasa, cu frica de Dumnezeu, fata preot ortodox, de incredere, studioasa, iubitoare de munca si de cultura,ofer meditatii la limba franceza, romana,teologie, clasele 1-12, la domiciliul dorit de dvs.si la ce ore doriti dvs. Mentionez faptul ca am experienta in meditatii dar si ca educatoare, fac si traduceri din limba franceza in limba romana si invers. Rog seriozitate. Email:becheanu_roxana@yahoo.com.
Bucuresti Engleza Daiana M Cursuri de pregatire pentru evaluarea nationala clasa a 6-a la Romana/Engleza si Romana/Franceza. Se lucreaza in grupuri mici de maxim 6 persoane. Zona Vatra Luminoasa.
Bucuresti Slovaca Expert in promovare online Dai meditatii la slovaca si te-ai saturat sa tot alergi dupa clienti? Afla care sunt cele 3 greseli capitale pe care majoritatea meditatorilor de limbi straine le fac atunci cand se promoveaza online si ce poti face tu ca sa le eviti astfel incat, de data asta, clientii sa te asalteze pe tine! Intra chiar acum pe http://www.totuldesprerelatii.ro ca sa afli!