Login Introducere anunt Pagina principala
Oras: Meditatie:
Anunturi aleatorii din baza de date
Oras Domeniu Nume / Contact Detalii
Bucuresti Engleza profesor Ofer meditatii limba engleza, absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine si a unui master in domeniu, posesoare a certificatului de engleza avansata (CAE Cambridge) respectiv ILEC Cambridge. Rezultate foarte bune obtinute in urma pregatirii cursantilor- olimpiade, concursuri nationale,admiterea in clase de engleza intensive. Ofer, de asemenea, sprijin in elaborarea lucrarilor de licenta, precum si orice alt proiect ce implica utilizarea limbii engleze.
Bucuresti Matematica Mocanu Meditatii la Matematica si Limba Romana,gramatica,recuperarea materiei de la orice nivel,examene,B.A.C.,admitere facultate,seriozitate ! Telefon:0722.936.566 Pret negociabil Bucuresti
Bucuresti Muzica (pian, canto, etc.) Ioana Amarita Profesoara de pian(studii superioare muzicale efectuate in Romania si in Anglia) cu experienta (copii si adulti) predau pian clasic sau keyboard technique ( repertoriu muzica pop/rock) pentru toate varstele si nivelurile. OFERTA SPECIALA! PRIMA SEDINTA GRATIS
Tulcea Matematica Cristina Profesoara ofer meditatii MATEMATICA pentru clasele V-XII, individual, la domiciliul meu, recuperarea materiei, pregatire pentru teze, Evaluare Nationala si Bacalaureat.
Brasov Romana Dragulin Roxana Proaspata absolventa(2013) a Facultatii de Litere ,Universitatea Transilvania din Brasov ,specializarea franceza-germana-spaniola, ofer meditatii pentru copii cu clasele 5-8 la limba si literatura romana si franceza!
Bucuresti Alte limbi straine Stanculescu Zahraa Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, sectia de araba, cu vaste cunostinte si experienta in predare, ofer meditatii la limba araba. Lectiile vor fi insotite de un suport de curs personalizat, interactiv si motivant, iar evaluarile vor fi continue, pentru a monitoriza evolutia. In functie de obiective, se va pune accent pe partea practica sau pe cea teoretica.
Bucuresti Clasele 1-4 Nicoleta Iulia Ofer meditații la română și matematică elevilor din ciclul primar.
Bucuresti Matematica Centrul de Meditatii si Dezvoltare Personala Vino la Centrul de meditatii si dezvoltare personala si pentru si pentru preturi incepand cu 45 RON primesti : - sedinte individuale sau interactive In grupe de maximum 5 elevi; - EVALUARE GRATUITA A STILULUI DE INVATARE; - feedback lunar cu evolutia elevului; - PRIMA SEDINTA GRATUITA DE EVALUARE A CUNOSTINTELOR; - plata 50% avans, 50% la mijlocul perioadei contractuale. Suna la 0744.501.918 Detalii pe site http://www.centruldemeditatii.ro/meditatii/meditatii_matematica
Bucuresti Spaniola Teodora Militaru Profesor cu experianta, ofer meditatii la limba spaniola in grup, in cadrul unui centru de studii sau in mod individual. Centre de studii in zonele Berceni si Popesti Leordeni. Tel.: 0720101196
Bucuresti Engleza Raluca Mesterca Ofer meditatii limba engleza pentru elevi si studenti. Competente: - experienta de lucru in medii in care comunicarea se facea doar in limba engleza (ex: Procurement Analist Junior in cadrul companiei Procter & Gamble) - Cambridge Advanced Certificate level A) - absolvirea sectiei Matematica-Informatica-Engleza Intensiv in liceu - Experienta 4 ani meditatii engleza pentru elevi
Bucuresti Chimie Geta Cadru didactic universitar cu experienta in invatamant de peste 15 ani, ofer meditatii la chimie pentru admiterea la medicina si farmacie.
Bucuresti Germana Ionescu Irina Ofer meditatii la germana pentru elevi din clasele 5-8. Sunt eleva in clasa a12a la Colegiul German Goethe, la sectia speciala de germana. Pentru detalii folositi datele de contact.
Bucuresti Matematica Absolvent Absolventa a facultatii de matematica ofer meditatii matematica cls 1-8/ suport privind pregatirea temelor. La domiciliul elevului 40 lei sedinta (2h) sau la domiciliul meu, Zona Palatul Copiilor 30 lei sedinta (2h). Preturile pentru grupuri de elevi (min.3) sau pentru cei care locuiesc in Ilfov, se negociaza.
Bucuresti Matematica Ruxandra Visan Absolventa de facultate, cu licenta, ofer meditatii la matematica pentru clasele 1-8 (imbunatatirea performantelor,recuperare materie,corigente, aprofundare, efectuare teme). Mentionez ca am absolvit si modulul psihopedagogic. Cer si ofer seriozitate.
Bucuresti Clasele 1-4 Stoian Anca Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, Universitatea Bucuresti si a Facultatii de Stiinte Politice, SNSPA, cat si cadru didactic, ofer ajutor copiilor clasele 1-4 pentru efectuarea temelor.