Login Introducere anunt Pagina principala
Oras: Meditatie:
Anunturi aleatorii din baza de date
Oras Domeniu Nume / Contact Detalii
Bucuresti Rusa Doina Miha Absolventa a Facutatii de Limbi si Literaturi Straine Bucuresti (9.75) si a masteratului de limba rusa pentru afaceri (10). Ofer meditatii studentilor sau viitorilor studenti ai facultatii de limbi si literaturi straine, in vederea adminterii/ examenului de licenta, dar si elevilor de toate categoriile, care doresc sa invete limba rusa. Ofer, de asemenea, meditatii pentru terminologia de specialitate: economic, administrativ, politic, dar si pentru exersarea gramaticii limbii ruse.
Bucuresti Psihologie andrei petre Absolvent de master (in 2013) si licentiat in psihologie, ofer meditatii pentru admitere la facultate sau pentru bacalaureat. Metoda de predare personalizata.
Bucuresti Engleza Cosma D Posesoare certificat Cambridge Advanced English obtinut in cadrul British Council, ofer meditatii la limba engleza pentru orice nivel. Asigur materialele de studiu.
Bucuresti Matematica CRISTINA Cadru didactic cu experienta 18 ani,pregatesc elevi ai cls 5-12 la matematica (inclusiv admitere facultati).Explic cu drag fiecare lectie si incerc sa-i determin pe elevi sa rezolve cu incredere problemele de matem. in speranta ca poate o sa le si placa (daca nu e cazul inca).Am si cerinte:lectiile invatate saptamanal si temele date de mine facute constiincios,in ideea clara ca numai in felul acesta pot sa dea randament.Sedintele se desfasoara la domiciliul meu,zona Stefan cel Mare.
Bucuresti Clasele 1-4 galan ema larisa Sunt studenta la Facultate de Medicina Generala.Ofer meditatii la limba si literatura romana,scriere si matematica nivel clasele I-IV.Sm experienta de un an in lucrul cu elevii.Sunt calma,rabdatoare dar exigenta cu temele pe care le dau.Imi place sa folosesc metode interactive si dinamice care sa sustina atentia elevului,ajutandu-l astfel sa isi insuseasca si sa isi structureze cat mai eficient notiunile.Lucrez atat de pe manuale cat si de pe culegeri de teste,fise de lectura,dictionare.
Bucuresti Romana Truta Ana Profesor de limba română la un liceu de prestigiu din Bucureşti (am 6 ani vechime în învăţământ), meditez limba română pentru bacalaureat la domiciliul elevului. În principiu mă deplasez oriunde în Bucureşti. Mă adaptez oricărui nivel, am grijă să verific dacă informaţia a fost înţeleasă corect. Costul unei şedinţe de două ore este de 50 RON. Telefon 0725385666
Bucuresti Engleza Andronache Sandra Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine Bucuresti, traducator autorizat engleza-franceza, ofer meditatii la limba engleza pentru copii, elevi, studenti la domiciliul cursantului.
Constanta Romana Ana-Maria Absolventă a Facultății de Litere, în cadrul Universității Ovidius din Constanța, actualmente masterandă la Studii de Românistică, meditez elevi și studenți la limba și literatura română+ spaniolă. Explic cu răbdare și mă declar capabilă să arăt că româna nu e doar o simplă materie la care suntem obligați să învățăm. Aceasta poate deveni o pasiune. Ajut în efectuarea corectă a temelor, referatelor, portofoliilor și chiar a lucrărilor de licență. Menționez cÄ
Brasov Engleza Mutu Amelia Ofer meditatii Lb. Engleza orice nivel, pregatire intensiva pentru examene tip IELTS, Cambridge, TOEFL orientate pe rezultate imediate si eficienta. Material recreativ si distractiv pentru copii. Resurse didactice recomandate de institutii internationale de prestigiu in domeniu. Experienta in tehnici de succes pentru examene. Sedinta poate fi formata din 1 ora sau 2 ore.
Brasov Engleza Sava Nicoleta Proaspătă absolventă de liceu de profil intensiv engleza + atestat engleza luat cu 10.00 . Ofer meditații pentru copii cu varsta intre 3-8 ani :)! Pentru detalii lasati mesaj Sava Nicoleta !
Bucuresti Japoneza Maki Yasufuku Buna ziua, sunt japoneza, nascuta in Osaka. Ofer meditatii la limba japoneza pentru incepatori si avansati. Ce anume doriti: pronuntie, conversatie, gramatica, scriere? Sistemul de predare va fi adaptat pentru dumneavoastra! Conversatia va fi doar in limba engleza sau japoneza. Va fi distractiv sa invatam impreuna! Arigatou gozaimasu!
Bucuresti Biologie / Anatomie Gabriela Vitan Ofer meditatii la biologie pentru admitere, promovarea examenului de bacalaureat, imbunatatirea performantelor scolare sau participarea la diferite concursuri.
Bucuresti Engleza Masterant Licentiata a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din Bucuresti,sectia japoneza-engleza, in prezent masteranta la Masterul de Studii Est-Asiatice, ofer meditatii la limba engleza si japoneza. Ofer meditatii persoanelor care doresc sa invete aceaste limbi, sau sa isi imbunatateasca cunostintele deja existente, precum si celor care doresc sa obtina atestate de limba (Noryoku Shiken, Cambridege, Toefl etc). Cursurile vor fi interactive si adaptate fiecarei persoane.
Bucuresti Romana Carmen Absolventa de facultate in domeniul lingvistic,cu o experienta de 6 ani in meditatii la limba romana atat cu elevi de scoala generala in regim after school cat si cu elevi de liceu.
Constanta Romana Oana-Corina Invatatoare cu experiența 15 ani la catedra, gradul didactic obținut in 2011 cu nota 10, ofer meditatii claselor I-IV. Rog seriozitate! 0763667147