Login Introducere anunt Pagina principala
Oras: Meditatie:
Anunturi aleatorii din baza de date
Oras Domeniu Nume / Contact Detalii
Bucuresti Engleza Neculai Claudia Ofer meditatii elevilor de scoala primara si gimnaziala pentru limba engleza.
Bucuresti Romana Popescu Gina Profesor ofer meditatii limba si literatura romana nivel V-XII inclusiv BAC
Bucuresti Spaniola Ioana Adela Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, specializarea chineza-spaniola, in cadrul Universitatii Bucuresti, ofer meditatii limba spaniola. Mentionez ca am absolvit liceul bilingv spaniola Miguel de Cervantes, am atestat competente limba spaniola.
Bucuresti Engleza Alexandra B Studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Universitatea Bucuresti, sectia japoneza-engleza, doresc sa ofer meditatii la limba engleza. Ofer doar copiilor si adolescentilor (clasele 1->12) sau pentru admitere la facultate. Experienta in acest domeniu de peste 14 ani, diploma Cambridge Advanced Certificate si experienta din locuri de munca cu vorbire in limba engleza. Meditatiile se vor face cu materialele mele, iar durata unei sedinte este de o ora jumatate.
Bucuresti Engleza Ganea Daniela Peste 7 ani de pregatire intensiva la limba engleza. Indiferent de nivelul elevului, ofer meditatii in functie de nevoile acestuia. Sedinta poate consta in gramatica, vocabular, listening, speaking, spelling. In special pentru elevii din scoala primara si ciclul gimnazial, la domiciliul elevului. Numar de telefonȘ 0728282211
Iasi Germana Enachescu Cristian Fost cadru didactic meditez limba germana, nivel incepator. Ma deplasez la domiciliul elevului.
Bucuresti Pictura - Desen Radu Simona Sunt licentiata in pictura in cadrul Universitatii de Arte Plastice "Nicolae Grigorescu". Am atestat in metodica predarii elementelor de limbaj plastic. Ofer meditatii de pictura, desen, precum si lectii de cultura vizuala (istoria si teoria artei). Pregatesc copii si adolescenti. Pentru o dezvoltare armonioasa a personalitatii copilului, cat si pentru a urma o universitate de profil. Tel. 0730 030 775
Bucuresti Germana Alina Cotescu Ofer meditatii la limba germana pentru copii (nivel incepator), invatand prin joaca (materiale audio-video, desene si poezii amuzante). Meditatiile au loc la domiciliul elevului doar in cazul unei grupe (min. 3 participanti).
Arad Biologie / Anatomie Rodica A Licentiata in Biologie si absolventa de master in domeniu, ofer meditatii la disciplinele Biologie (Vegetala si Animala, Anatomie si Fiziologie Umana, Genetica si Ecologie) pentru: - admiterea in invatamantul superior (Facultatea de Medicina, Farmacie); - admiterea la postliceale sanitare; - sustinerea si promovarea probei de bacalaureat. Asigur profesionalism si garantez rezultate. Ma recomanda cei peste 15 ani de experienta meditatii/profesorat precum si rezultatele elevilor mei.
Bucuresti Engleza galan ema larisa Sunt studenta la Facultatea de Medicina generala.Ofer meditatii la limba engleza.Am avut mereu o pasiune pentru limbile straine si am obtinut si certificate care sa imi ateste competentele(CAMBDRIDGE).Sunt calma,rabdatoare dar exigenta cu temele pentru acasa.Imi place sa imi structurez sedinta intr-un mod interactiv si dinamic pentru a sustine atentia si interesul elevului.Folosesc pentru predare atat manuale cat si dictionare,culegeri de gramatica si vocabular si fise de lectura.
Bucuresti Franceza Zavastin Oana Absolventa a Facultatii de Limbi Straine, din cadrul Universitatii din Bucuresti ofer meditatii copiilor la limba franceza la domiciliul meu sau al acestora. Mentionez ca am si materialele necesare exercitiilor de pregatire si ca posed un certificat de absolvire a unui modul psihopedagogic care imi atesta experienta in acest domeniu.0737150525
Bucuresti Clasele 5-8 Rusu Maria Profesoara meditez la matematica , fizica ,chimie elevi din clasele 1-8. Absolventa al facultati Dante Alighieri Italia meditez le italiana, engleza sau limba romana pentru italieni-englezi. 2 sedinte 50 sau o sedinta 30 pe saptamana.
Bucuresti Spaniola Delia Cristiana Diploma DELE C1 Instituto Cervantes, ofer meditatii spaniola.
Bucuresti Engleza Bibo Simona Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti, ofer meditatii la Limba Engleza pentru elevii cls. V-VIII. Pentru mai multe detalii, contactati-ma la nr. 0766755786. Rog si ofer seriozitate!
Bucuresti Romana Păun Georgiana